No hay barras de plástico: ¿cómo puedo alternar las barras de plástico para mi restaurante?

No hay barras de plástico: ¿cómo puedo alternar las barras de plástico para mi restaurante?

Sinds juli 2021 zijn de nieuwe EU wegevingen ingegaan en zijn plastic rietjes verboden. Sindsdien zijn er een heleboel plastic rietjes alternatieven verkrijgbaar. Je mag als restaurant en horeca locatie dus rietjes de plastico verde mee gebruiken in bent op zoek naar een goed alternatief voor plastic rietjes. En dit artikel bespreken, enkele opties voor alternatieven voor plastic rietjes en waar je ze kunt kopen.

Straw by Straw rietjes zijn verkrijgbaar bij oa HANOS, Sligro en Bidfood. Consulte aquí todos los puntos de referencia y números de artículos para horeca groothandel.

Wat zijn rietjes zonder plástico?

Rietjes vrij furgoneta de plástico. Voorbeelden zijn bamboe rietjes, rietjes van riet y rietjes van stro. Er zijn ook rietjes van het merk #geenplastic deze zijn gemaakt van PLA. Ook kan je bij rietjes waar geen plastic in zit denken aan RVS rietjes, herbruikbare siliconen rietjes, metalen rietjes en glaseado rietjes.

Rietjes zonder plastic betekent dat er geen enkele plastic of plastic laagje op het rietje zit. Let er dus op dat papieren rietjes vaak nog een coating hebben om ze iets langer stevig te houden. Él es niet altijd duidelijk waar deze revestimientos van zijn gemaakt. Om papieren rietjes wat langer stevig te houden kan het dus zijn dat er alsnog een mini laagje plastic op zit. Anders zouden papieren of kartonnen rietjes toch vrij snel sompig worden? 

Andere voorbeelden van rietjes die vrij zijn van plastic zijn: rietjes van aguacate pitten, rietjes van riet en rietjes van stro. De rietjes van aguacatepitten zijn gemaakt van een soort bioplastic, voor sommigen ook wel namaak plastic. Rietjes van avocadopitten zijn biologisch afbreekbaar na 240 dagen. 

 

¿War geen plastic rietjes te koop? 

Gelukkig es er een raza aanbod en heeft het bedrijfsleven ook corceles meer duurzame doelen. Hierdoor kun je plastic alternatieven vrijwel bij elke groothandel kopen. Alle groothandels zijn gestopt met de verkoop van plastic rietjes of rietjes van namaak plastic. En eso se va a querer plástico heeft een enorme impacto negativo gehad op het milieu (¡en nog steeds!). Duurzame rietjes furgoneta Straw by Straw Zijn onder andere te koop bij HANOS, Bidfood, Sligro, Biofutura y Schoonspoeler. Zij verkopen duurzame rietjes die volledig natuurlijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan de rietjes van riet. Deze zijn 100% natuurlijk gemaakt van rietstengels y bevatten geen plastic of namaak plastic recubrimiento. Otro tipo de rietje die verkrijgbaar es bij horeca groothandels es het rietje van stro. Estos rietjes zijn dunner y passen ook goed op Drinkverpakkingen o en capri sun pakjes. Deze natuurlijke rietjes zijn gemaakt van echte plantenstengels y blijven daardoor stevig in jouw drankjes.

Straw by Straw rietjes zijn verkrijgbaar bij oa HANOS, Sligro en Bidfood. Consulte aquí todos los puntos de referencia y números de artículos para horeca groothandel.

Un cóctel elegante en un vaso de trago largo con 2 pajitas de trigo.

¿Qué es lo que cuesta el plástico?

Dat hangt ervan af wat voor type rietje je kiest. furgoneta de rietjes Straw by Straw zijn al verkrijgbaar vanaf 10,49 por 500 rietjes! Dit is ongeveer dezelfde prijs als kartonnen rietjes of rietjes van papier, maar dan worden rietjes van stro niet sompig! Houdt er rekening mee dat ze wel iets dunner zijn. Omdat het een natuurproduct komen de rietjes voor en diámetros verschillende.


Plástico alternatieven voor rietjes

Hopelijk heb je in dit artikel genoeg informatie gekregen als je op zoek bent naar een duurzaam alternatief voor plastic rietjes want er zijn veel opties beschikbaar. Aquí heb je de rietjes die vrij zijn van plastic nog eens op een rij: Bamboe rietjes zijn gemaakt van snelgroeiende bamboe y zijn zowel herbruikbaar als biologisch afbreekbaar. ¡Het voordeel is that het er prachtig uitziet in jouw bebjes! Een nadeel kan zijn dat je als restaurante del bar misschien niet genoeg capacidad hebt om elk rietje af te wassen. 

Rietjes van riet en stro zijn goede opties omdat ze biologisch afbreekbaar zijn en je hoeft deze milieuvriendelijke rietjes niet af te wassen! Ze zijn volledig natuurlijk en bevatten geen plastic y ook geen namaak plastic. Het is belangrijk om te kiezen voor rietjes die het beste passen bij jouw horeca locatie!

 

Conclusión: er zijn veel alternatieven voor plastic verkrijgbaar. Om jouw keuze makkelijk te maken biedt Straw by Straw alleen natuurlijke rietjes aan. ¡Zo weet je zeker dat estas rietjes geen plastic bevatten y vrij zijn van plastic!

Straw by Straw rietjes zijn verkrijgbaar bij oa HANOS, Sligro en Bidfood. Consulte aquí todos los puntos de referencia y números de artículos para horeca groothandel.

¿Te gusta lo que lees y quieres apoyarnos? ¡Compre un paquete o envíe nuestras pajitas ecológicas a los gerentes de restaurantes!