Ir al contenido
100% biodegradable
Muestra gratis aanvragen
Rietjes en diámetros de meerdere

Duurzame rietjes

Wil jij natuurlijke, duurzame rietjes kopen? Bij ons kun je de beste kwaliteit rietjes bestellen. Straw by Straw in Amsterdam produceert en levert rietjes gemaakt van riet en tarwestro. Hiermee dragen we bij aan het minimaliseren van het gebruik van plastic rietjes en de verwoestende effecten van plastic op het milieu. Wij zorgen voor hoogwaardige, duurzame en esthetisch aangename rietjes die je tegen een scherpe prijs kunt kopen.

Wil je de rietjes eerst uitproberen?

Probe gratis!

Verschillende soorten duurzame rietjes bestellen

Wanneer je duurzame rietjes wilt bestellen, heb je bij ons de keuze uit verschillende soorten en maten. Wij bieden onder andere rietjes aan die speciaal gemaakt zijn voor longdrinks. Daarnaast vind je bij ons ook rietjes voor speciale soorten drankjes. Denk aan bijvoorbeeld rietjes voor je cocktail, maar ook voor het drinken van lekkere milkshakes. We leveren al onze verschillende rietjes aan zowel groothandels en toeleveranciers. Ook als ondernemer kun je bij onze groothandel jouw gewenste duurzame rietjes direct bij ons bestellen. Al vele ondernemingen gingen je voor met het kopen van onze duurzame rietjes! Onze rietjes zijn ideaal als alternatief op plastic rietjes. Als je bij ons duurzame rietjes wilt bestellen, ben je verzekerd van rietjes die goed zijn voor het milieu en die bijdragen aan de tevredenheid van jouw gasten.

Duurzame rietjes bestellen met een hoog comfort doe je bij ons bedrijf

Wil je meer informatie over het kopen van duurzame rietjes voor jouw onderneming? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Je bereikt ons door te bellen naar +31 6 48 142 608 o envíe un correo electrónico a hola@strawbystraw.com. We beantwoorden je vragen over het kopen van duurzame rietjes, geven advies en stellen graag een offerte op maat voor je op. Ook kun je direct online een gratis sample aanvragen. We sturen dan binnen twee werkdagen een sample op, zodat je direct ziet wat je van ons kunt verwachten.

NO MÁS DESECHABLES DE PLÁSTICO. SIEMPRE. DE NUEVO.

Todos los días utilizamos millones de desechables de plástico en todo el mundo. ¿Por qué continuar con eso cuando hay millones de popotes creciendo en la naturaleza cada año?

¡Únete a la comunidad #StrawbyStraw!

Pruebe pajitas de trigo sostenibles, muestras gratis.