Ir al contenido
100% biodegradable
Muestra gratis aanvragen
Rietjes en diámetros de meerdere

Rietjes de batido

Wil je speciale milkshake en smoothie rietjes kopen, maar vind je het wel belangrijk dat het duurzame rietjes zijn die niet van plastic zijn gemaakt? Dan zit je bij Straw de Straw en Amsterdam fue. Wij produceren namelijk milieuvriendelijke rietjes gemaakt van rietstengels. De rietjes zijn van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en esthetisch aangenaam. Wij willen het gebruik van plastic minimaliseren y dit duurzame alternatief betaalbaar y toegankelijk maken. Daarom bieden we wereldwijd de beste prijzen voor onze rieten rietjes.

Wil je de milkshake rietjes eerst uitproberen?

Probe gratis!

Batido de duurzame en batido rietjes kopen

Voor milkshakes y smoothies is het belangrijk om stevige rietjes te hebben die niet te snel drassig worden. Onze rieten rietjes zijn hiervoor uitermate geschikt. De rietstengels zijn bijna net zo stevig als bamboe, variante de wat de rietjes sterker maakt dan de papieren. Ze zijn daarnaast Una alternativa perfecta para rietjes de plástico. De rietjes hebben tevens een natuurlijke structuur en duurzame uitstraling en door de grote diámetros kun je makkelijk drinken. Zo draag je bij aan het comfort van je gasten én aan het milieu. Ben je benieuwd hoe de milkshake en smoothie rietjes eruitzien of wil je ze eens uitproberen voordat je ze gaat kopen? Vraag dan eenvoudig en línea una muestra gratuita aan, die we vervolgens binnen twee werkdagen naar je opsturen.

Contactos de Neem se reunió ons op

Onze milkshake y smoothie rietjes y rest van ons aanbod kun je eenvoudig online kopen. Ook leveren we onze producten aan verschillende groothandels y toeleveranciers. Heb je vragen sobre el apalancamiento de ben je benieuwd hoe de rietjes geproduceerd worden? Twijfel dan niet om contact se reunió ons op te nemen via +31 6 48 142 608. Daarnaast bereik je ons vía hola@strawbystraw.com de puerta el contacto llenar.

NO MÁS DESECHABLES DE PLÁSTICO. SIEMPRE. DE NUEVO.

Todos los días utilizamos millones de desechables de plástico en todo el mundo. ¿Por qué continuar con eso cuando hay millones de popotes creciendo en la naturaleza cada año?

¡Únete a la comunidad #StrawbyStraw!

Pruebe pajitas de trigo sostenibles, muestras gratis.