Ir al contenido
100% biodegradable
Muestra gratis aanvragen
Rietjes en diámetros de meerdere

Jumbo-rietjes

Gebruik jij binnen jouw horecaonderneming altijd de originele jumbo-rietjes, maar ben je op zoek naar een duurzame variant? Dan zit je bij Straw de Straw en Amsterdam ¡helemaal goed! Wij produceren jumbo-rietjes gemaakt van rietstengels in verschillende maten. Onze producten zijn milieuvriendelijk, zonder afbreuk te doen aan het plezier of de aesthetiek. Door de natuurlijke structuur van de rietjes voelen ze fijn aan tijdens het drinken. Met onze rietjes minimaliseer je niet alleen het gebruik van plastic, maar draag je ook bij aan het comfort van je gasten.

Wil je de jumbo-rietjes eerst uitproberen?

Probe gratis!

Hoe worden onze duurzame jumbo-rietjes geproduceerd?

Onze jumbo-rietjes worden gemaakt van riet, maar hoe gaat dit precies in zijn werk? We gebruiken hiervoor échte rietstengels. Deze stengels knippen we op maat tot drinkrietjes. No nos encontramos con la mano. Vervolgens reinigen we de rietjes met sterilisatiemethoden met heet water. Op deze manier creëren nosotros duurzame wegwerprietjes voor elk bebió. De natuurlijke structuur van de rietstengels zorgt ervoor dat het stevige en dikke rietjes zijn en ze niet drassig worden.

Koop onze rietjes bij diversos toeleveranciers

Je vindt onze jumbo-rietjes bij diverso groothandels y toeleveranciers, maar het is ook mogelijk om rechtstreeks bijones je rietjes te bestellen. Wij stellen graag een offerte op maat voor je op. Wil je de rietjes eens uitproberen? Vraag dan en línea una muestra gratis aan. Voor vragen kun je ook altijd contact met ons opnemen via +31 6 48 142 608 of hola@strawbystraw.com.

NO MÁS DESECHABLES DE PLÁSTICO. SIEMPRE. DE NUEVO.

Todos los días utilizamos millones de desechables de plástico en todo el mundo. ¿Por qué continuar con eso cuando hay millones de popotes creciendo en la naturaleza cada año?

¡Únete a la comunidad #StrawbyStraw!

Pruebe pajitas de trigo sostenibles, muestras gratis.