¿Qué son las rietjes van riet?

Ben je als horeca professional nog op zoek naar een goed alternatief voor plastic rietjes of paperen rietjes? Dan heb je misschien al gehoord van rietjes van riet! Straw by Straw es horecaleverancier van rietjes van riet en rietjes van stro. Op deze pagina leggen nog eens uit wat rietjes van riet zijn!

 

¿Maar wat zijn rietjes van riet?

Rietjes van riet zijn milieuvriendelijke alternatieven voor plastic rietjes. Ze worden gemaakt van natuurlijk riet, wat een duurzame en hernieuwbare bron is. Rietjes van riet zijn biologisch afbreekbaar. Esto significa que el producto puede ser compostado y construido de forma natural sin peligros para el medio ambiente. Ze zijn een uitstekende keuze voor horeca bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verminderen y tegelijkertijd hun klanten een duurzaam alternatief willen bieden.

Naast het feit dat rietjes van riet een duurzame keuze zijn, hebben ze ook een natuurlijke uitstraling die goed past bij verschillende soorten drankjes en presentaciones. Ze voegen een vleugje authenticiteit

 

¿Cómo se escriben rietjes van riet gemaakt?

Rietjes van riet worden gemaakt van de holle stengels van de rietplant. Riet is een natuurlijk en duurzaam material dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder het maken van rietjes. De stengels van het riet worden geoogst en vervolgens schoongemaakt en gedroogd. Nadat ze zijn gedroogd, worden de stengels op maat gesneden om rietjes te vormen. Het gebruik van riet als materialal voor rietjes is een milieuvriendelijk alternatief voor plastic rietjes, omdat riet een hernieuwbare grondstof is en biologisch afbreekbaar. Bovendien geeft het gebruik van rietjes van riet een rustieke en natuurlijke uitstraling aan drankjes, waardoor ze populair zijn bij horecaondernemingen die streven naar een milieuvriendelijke uitstraling.

 

¿Qué zijn de voordelen van rietjes van riet voor de horeca?

Het gebruik van rietjes van riet in de horeca heeft verschillende voordelen. Nosotros zitten ze hier voor je op een rij:

1. Rietjes van riet zijn een milieuvriendelijk alternatief voor plastic rietjes. Plastic rietjes belanden vaak in de oceanen en vormen een ernstige bedreiging voor het mariene leven. Plastic rietjes zijn daarom ook verboden in Nederland, België y andere EU landen. Rietjes van riet zijn 100% natuurlijk, composteerbaar, biologisch afbreekbaar y hebben een minimale impact op het milieu.

2. Gasten zullen het waarderen dat je duurzame keuzes maakt en zullen zich meer betrokken voelen bij je merk. Rietjes van riet geven een natuurlijke y authentieke uitstraling aan je drankjes. Ze zien er leuk uit in je drankjes en zorgen er ook voor dat jouw horecalocatie er natuurvriendelijk uitziet.

3. Rietjes van riet zijn ook super stevig. Ze worden weleens verward met bamboe rietjes maar riet is een andere plantensoort. Vanwege de kwaliteit zijn ze geschikt voor verschillende drankjes zoals cocktails, smoothies y frisdranken. Dit maakt ze een veelzijdige keuze voor elk type horecazaak. Het mooie is dat we niet alleen maar dunne rietjes hebben maar ook dikke rietjes voor smoothies y milkshakes!

4. Rietjes van riet worden niet sompig. Daar hoeven we niets aan toe te voegen :-)

5. Rietjes van riet zijn en principe herbruikbaar. Voor horeca raden we eenmalig gebruik aan maar de rietjes zijn zo stevig dat je ze ook mee kunt geven aan gasten voor gebruik thuis.

 

¿Cómo se pueden hacer rietjes van riet kopen?

Als je op zoek doblado naar rietjes van riet voor je horecabedrijf, kun je terecht bij groothandels. Het Straw by Straw surtido es verkrijgbaar bijoa: Sligro, Bidfood, Scanwic y HANOS.

De bestel ze hier:

Vea aquí la colección de rietjes de riet: