Ritjes de hostelería: Kies Straw by Straw en bespaar tot 32% op stevige rietjes

Rieten rietjes de papieren rietjes? Tarwe rietjes de bioplástico PLA rietjes? Of toch maar bamboe rietjes?
Straw by Straw - sobre nosotros

Waar plástico rietjes kopen?

Als horecabedrijf kun je niet meer zomaar plastic rietjes kopen.

Esta es la razón por:

1. Las varillas de plástico se adaptan al entorno. Ze belanden vaak in de oceanen, waar ze een groot gevaar vormen voor het zeeleven.

2. Plastic rietjes zijn verboden in de EU én er is veel weerstand tegen bij de consumt. Als je als bedrijf nog plastic rietjes gebruikt, kan dit je reputatie schaden.

3. Je hebt dit vast al gezien: i plaats van plastic rietjes kun je kiezen voor duurzame alternatieven, zoals rietjes gemaakt van tarwe stro of riet. Deze zijn biologisch afbreekbaar en dus veel beter voor het milieu. Het mooie es dat bijvoorbeeld de rietjes van tarwestro heel betaalbaar zijn. Bekijk aquí de colección.

4. Duurzame rietjes lijken misschien iets duurder in aanschaf, maar op de lange termijn bespaar je geld doordat je geen boetes of slechte publiciteit krijgt.

5. Let bij het kopen van duurzame rietjes op de kwaliteit en de grootte. Niet alle rietjes zijn even stevig of geschikt voor alle soorten drankjes.

6. Kies voor een betrouwbare palancancier van duurzame rietjes. Zo weet je zeker dat je goede kwaliteit koopt y dat hele productieproces duurzaam en ethisch is. Wil je meer weten over Straw by Straw en hoe wij te werk gaan? Stuur een correo electrónico a sales@strawbystraw.com

Kortom, als horecabedrijf kun je niet meer om duurzame alternatieven voor plastic rietjes heen. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je reputatie en je portemonnee op de lange termijn. Kies daarom voor rietjes gemaakt van tarwe of riet! Samen kunnen we bijdragen aan een duurzamere wereld, één rietje tegelijk.

Bekijk hier duurzame rietjes voor horeca

Straw by Straw rietjes zijn duurzaam, de rieten rietjes zijn stevig én we bieden de scherpste prijzen

Bekijk horeca rietjes