Dikke rietjes, batido rietjes zonder plástico

Take away met dikke rietjes voor batidos, ijskoffie de batido

¿Dikke rietjes kopen? ¡Bekijk dan deze rietjes van riet!

Duurzame rietjes van riet zijn er in alle soorten en maten. Er zijn veel cocktail rietjes verkrijgbaar, de rietjes voor limonades. Maar hoe zit dat met smoothies en vruchtensappen? ¿En hoe zit het met rietjes voor milkshakes of rietjes voor ijskoffie? Dit zijn vaak bestellingen die klanten meenemen voor to-go. Bijvoorbeeld op het station of in een snackbar als klanten onderweg zijn. Ook zijn er veel klanten die bestellen voor thuis en dus bijvoorbeeld een wegwerp smoothie rietje nodig hebben omdat ze thuis geen dikke rietjes hebben. ¡En este artículo hay consejos para dikke rietjes, bijo ons ook wel jumbo rietjes!

Bekijk hier de dikke batidos rietjes 

 

¿Cómo puedo disfrutar de batidos o batidos para llevar?

¡Als je dikke rietjes zoekt voor smoothies, ijskoffie of milkshakes para llevar, kun je terecht en nuestra tienda web! Wij verkopen rietjes van riet, deze zijn 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Vanwege de brede doorsnede (6-8 mm y 9-11 mm) zijn ze ook zeer geschikt als rietje voor ijskoffie, batido de batidos. Deze rietjes van riet zijn ook nog eens robuust stevig waardoor ze geschikt zijn voor take away y bezorging!

Vea aquí nuestro surtido de rietjes de batidos de bestel ze a través de Sligro, Biofutura y Scanwic.

De rietjes zijn verkrijgbaar en 6- 8mm x 200mm de 9 - 11mm x 200mm en zijn verpakt por 250 stuks. Ook als je op zoekt bent naar dikke rietjes van 12 mm zou je voor de 9-11 mm kunnen kiezen want deze zijn breed genoeg voor milkshakes en ijskoffie. Let op: onze rietjes met een breedte van 9-11 mm zijn niet geschikt voor bubble tea.

 

¿Zijn er dikke batido rietjes beschikbaar? ¿En kun je deze rietjes ook gebruiken voor batidos y ijskoffie?

Sí, señor Straw by Straw es ooit begonnen als palancancier van duurzame rietjes van stro. Deze hebben een dunne diámetro en zijn con nombre geschikt voor drinkpakjes. Sinds 2 jaar hebben buscamos dikke rietjes con un diámetro de brede. Deze rietjes zijn geschikt voor milkshakes, maar ook voor smoothies of ijskoffie. Dikke rietjes van riet zijn ideal para beber con een wat dikkere substantie! En zeker ook voor take away!

 

¿Zijn er speciale dikke rietjes voor smoothies, ijskoffie o batido para llevar?

Ja, er zijn speciale dikke rietjes verkrijgbaar die geschikt zijn voor take away smoothies, ijskoffie of milkshake. Dit tipo rietje heeft een groter diámetro, waardoor er meer bebió en el pasado. De Dikke Drankjes. De dikke rietjes zijn meestal gemaakt van papier of siliconen. Alleen bij zeer koude dranken vergaan papieren rietjes ook vrij snel. Kies daarom voor rietjes van riet. Deze zijn vaak sterker dan de reguliere rietjes van papier, waardoor ze bestand zijn tegen het vocht en de druk waarmee smoothies, ijskoffie of milkshake in het rietje wordt geduwd. Deze rietjes zijn ook stevig genoeg als ze 'vervoerd' moeten worden bij Thuisbezorgd of als to-go worden meegenomen.

Deze rietjes zijn geschikt voor voor eenmalig gebruik om mee te geven aan klanten. Omdat ze vrij robuust en stevig zijn, zijn deze rietjes van riet ook geschikt als herbruikbare rietjes voor thuis. Ze gaan ongeveer 5 keer mee in de vaatwasser. Dit is ideal om dus 'cadeau' te geven aan klanten!

Dikke rietjes voor smoothies y ijskoffie bestel je hier 

¿Zijn er verschillende soorten dikke rietjes voor smoothies, ijskoffie o batido para llevar?

Ja, er zijn verschillende soorten dikke rietjes die je kunt gebruiken voor take away smoothies, ijskoffie en milkshakes. Meestal worden rietjes gemaakt van paper, maar je kunt ook kiezen voor geen plastic rietjes of milieuvriendelijke rietjes. Veel bedrijven kiezen voor papieren rietjes want deze kun je heel mooi bedrukken met je eigen logo op een rietje. Helaas blijven papieren rietjes niet super stevig in koude dranken dus is het verstandig om te kijken naar andere rietjes. Er zijn ook speciale rietjes met bedrukking beschikbaar, afhankelijk van de gelegenheid waar je het drinken verkoopt.

 

¿Cuál es el precio de los batidos para llevar?

De prijs voor dikke rietjes voor smoothies, ijskoffie of milkshake take away es afhankelijk van de winkel waar je ze koopt. Bij Straw by Straw kun je deze dikke rietjes al kopen vanaf 18,95 euro én je ontvangt ook nog eens cortando bij aankoop van een omdoos. 

 

¿Cómo quieres que te rietjes kopen voor batidos, ijskoffie o batido para llevar?

Kiezen voor dikke rietjes es una opción práctica como batidos, ijskoffie de batido para llevar aan je klanten wil aanbieden. Deze rietjes zijn namelijk veel steviger dan standaard rietjes. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat ze bij het drinken zullen stukgaan. Bovendien zijn deze rietjes gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor ze milieuvriendelijker zijn dan plastic rietjes. Zo kan je milieubewust je klanten bedienen.

 

¿Wil je meer weten over dikke rietjes? Neem dan contacto op met hello@strawbystraw.com