Duurzame rietjes groothandel

Rietjes van riet, scherpste prijzen

¡Rietjes van riet worden niet sompig! Laat je drankjes stralen en bied kwaliteit.

Ikea

¿Qué hay en los restaurantes de Ikea que hay en el mundo?

De rietjes die je in sommige restaurants van Ikea krijgt zijn gemaakt van riet en in sommige Ikea filialen hebben ze nog papieren rietjes. Als je geen papieren rietjes in je smoothie of ander Ikea drankje hebt ontvangen ben je vast benieuwd wat voor rietje dit was. ¿Fue het een bruin / houtachtig rietje? ¿Era het een bamboe rietje?

¿Qué hay para los muebles de Ikea?

Het rietje dat je waarschijnlijk bij Ikea hebt ontvangen is waarschijnlijk het rietje van riet. Zij zijn een paar jaar geleden een samenwerking aangegaan met een merk dat onder andere rietjes van riet verkoopt. Ben je benieuwd naar deze rietjes van riet? Straw by Straw heeft rietjes van riet! Deze rietjes bevatten geen plastic y zijn gewoon verkrijgbaar via onze webshop. 

 

ikea grote rietjes

Sinds de invoering van de SUP wegeving heeft ook Ikea de plastic rietjes moeten vervangen. Misschien ben je de Ikea Rietjes gewend voor je smoothies, batidos proteicos, batidos de gewoon als handige rietjes voor thuis. Als het goed is hebben ze nu gewoon papieren rietjes in hun assortiment, deze kun je in de winkel kopen. Maar ben je op zoek naar een premium rietje? Dan heb je wellicht de rietjes gezien die zij in hun restaurants hebben. In sommige filialen van Ikea hebben ze namelijk rietjes van riet. 

 

Duurzame rietjes horeca groothandel

Heb de ken je iemand die een restaurant heeft? Dan kun je deze duurzame rietjes van riet die je in sommige filialen van Ikea hebt gezien ook bestellen via groothandels zoals HANOS, Bidfood en Sligro! Je kan hier terecht voor rietjes van bamboe, riet of stro. Deze milieuvriendelijke rietjes zijn een goed alternatief voor de plastic rietjes die je jaren terug gewend was. 

 

A través de nuestra tienda web kun je de bekende rietjes van riet bestellen! Ze zijn ook verkrijgbaar via meerdere horeca groothandels. Bekijk aquí het overzicht van onze verkooppunten. 

Milieuvriendelijke rietjes, vrij van plastic. Consulte aquí todas las alternativas.

1 of 12

De #1 rietjes van riet blijven stevig

100% libre de plástico

¡Once rietjes bevatten geen plastic, het zijn namelijk gewoon plantenstengels!

Gluten

Ook onze rietjes van tarwestengels zijn glutenvrij. Dit is getest ism de Nederlandse Coeliaki Vereniging.

Robusto

Onze rietjes van riet zijn stevig y worden niet sompig! Ze zijn geschikt voor eenmalig gebruik.