Ir al contenido
100% biodegradable
Muestra gratis aanvragen
Rietjes en diámetros de meerdere

Rietjes bestellen

Wil jij 100% natuurlijke, duurzame rietjes bestellen? Dan helpen wij je graag verder! Straw de Straw en Amsterdam produceert en levert rietjes gemaakt van riet en tarwestro. Hiermee dragen we bij aan het minimaliseren van het gebruik van plastic rietjes en de verwoestende effecten van plastic op het milieu. Wij zorgen voor hoogwaardige, duurzame en esthetisch aangename rietjes tegen scherpe prijzen.

Wil je de rietjes eerst uitproberen?

Probe gratis!

Verschillende soorten duurzame rietjes bestellen

Wanneer je duurzame rietjes wilt bestellen, heb je bij ons de keuze uit verschillende soorten en maten. Zo vind je bijones lange longdrink rietjes, maar ook speciale cócteles en batido de rietjes. We leveren onze producten aan groothandels es proveedores, maar als ondernemer kun jij de gewenste rietjes ook bij ons directo bestellen. Al vele ondernemingen gingen je voor! Onze rietjes zijn dan ook una alternativa perfecta al plástico en papieren rietjes en dragen niet alleen bij aan het milieu, maar ook aan het comfort en de tevredenheid van jouw gasten.

Vraag een gratis sample aan of neem contact met ons op voor meer information

¿Quiere más información sobre las mejores rietas de duurzame rietjes voor jouw onderneming? Twijfel dan niet om contact se reunió en op te nemen. Je bereikt ons door te bellen naar +31 6 48 142 608 o envíe un correo electrónico a hola@strawbystraw.com. We beantwoorden je vragen, geven advies in stellen graag een offerte op maat voor je op. Ook kun je directo en línea una muestra gratuita aanvragen. We sturen dan binnen twee werkdagen een sample op, zodat je direct ziet wat je van ons kunt verwachten.

NO MÁS DESECHABLES DE PLÁSTICO. SIEMPRE. DE NUEVO.

Todos los días utilizamos millones de desechables de plástico en todo el mundo. ¿Por qué continuar con eso cuando hay millones de popotes creciendo en la naturaleza cada año?

¡Únete a la comunidad #StrawbyStraw!

Pruebe pajitas de trigo sostenibles, muestras gratis.