Duurzame rietjes groothandel

Rietjes van riet, scherpste prijzen

¡Rietjes van riet worden niet sompig! Laat je drankjes stralen en bied kwaliteit.

Natuurlijke rietjes van plantenstengels voor jouw restaurante

Straw by Straw rietjes zijn gemaakt van echte plantenstengels. Dit betekent niet dat plantenstengels worden verpulverd en bewerkt tot rietje, nee! We gebruiken letterlijk rietstengels y tarwestengels om jouw rietjes te maken!

Los beneficios:

¡Rietjes van riet en van stro zijn composteerbaar, plasticvrij y volledig plantaardig! Daardoor zijn ze geschikt voor jouw cócteles, batidos y batidos

Welk material heb je nodig om rietjes van plantenstengels te maken?

Om rietjes van plantenstengels te maken heb je riet en tarwestengels nodig. De rietstengels komen van echte rietplanten. ¡Deze planten worden gekapt, gesneden y gesteriliseerd tot echte rietjes!

En Straw by Straw gebruiken we deze natuurlijke en duurzame materialen om onze eco-vriendelijke rietjes te Produceren. Onze rietjes zijn hierdoor niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens biologisch afbreekbaar. Een perfecte keuze voor elke horecazaak die duurzaamheid hoog in het vanandel heeft staan!

 

¿Cómo maak je rietjes van plantenstengels?

 

Onze rietjes worden gemaakt van de stengels van riet en tarwe. Deze stengels worden zorgvuldig geselecteerd en met de hand schoongemaakt voordat ze worden gesneden tot de juiste maten. Na het snijden worden de rietjes gesteriliseerd zodat je een duurzaam rietje hebt voor jouw horecazaak! In deze productiemethoden worden geen chemicaliën of additieven gebruikt. El resultado es een 100% Natuurlijk y biologisch afbreekbaar rietje dat een milieuvriendelijk alternatief biedt voor tradicional plastic rietjes.

 

¿Qué tipo de plantas tiene el mejor diseño de rietjes van te maken?

Er zijn veel soorten plantenstengels. Denk aan bamboe, riet, tarwe en rogge. furgoneta de rietjes Straw by Straw zijn gemaakt van riet en tarwestengels. Deze planten zijn duurzaam en hebben een minimale impact op het milieu. Ze groeien namelijk ieder jaar en moeten ook ieder jaar geoogst en gekapt worden! Onze eco-vriendelijke rietjes zijn niet alleen goed voor de planet, maar zijn ook volledig biologisch afbreekbaar en een geweldige optie voor uw restaurant of bar. Probeer onze rietjes vandaag nog en maak een verschil voor onze aarde!

 

Milieuvriendelijke rietjes, vrij van plastic. Consulte aquí todas las alternativas.

1 of 12

De #1 rietjes van riet blijven stevig

100% libre de plástico

¡Once rietjes bevatten geen plastic, het zijn namelijk gewoon plantenstengels!

Gluten

Ook onze rietjes van tarwestengels zijn glutenvrij. Dit is getest ism de Nederlandse Coeliaki Vereniging.

Robusto

Onze rietjes van riet zijn stevig y worden niet sompig! Ze zijn geschikt voor eenmalig gebruik.