100% biodegradable

Obtenga muestras gratis

no te empapes

Rietjes de batido

Rietjes de batido

Wil je speciale milkshake y smoothie rietjes kopen waarbij over duurzaamheid is nagedacht? dan zit je bij Straw by Straw en Amsterdam fue. Wij Produceren namelijk rietjes die goed zijn voor het milieu, gemaakt van rietstengels. De rietjes zijn van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en esthetisch aangenaam. Wij willen het gebruik van plastic minimaliseren y dit duurzame alternatief betaalbaar en toegankelijk maken. Daarom bieden we wereldwijd de beste prijzen voor onze rietjes aan.

¿Wil je de milkshake rietjes eerst uitproberen?

Probe gratis!

Special voor je smoothie y milkshake fijne rietjes kopen

Voor batidos y batidos es het belangrijk om rietjes te gebruiken die stevig zijn. Wij Bieden especial rietjes conoció a stevigheid aan Bij ons vind je rietjes die steviger zijn dan de papieren variant, waardoor de rietjes niet slap worden. Denk aan bijvoorbeeld de speciale jumbo-rietjes para tragos largos. Je geniet dus optimaal van je milkshake of smoothie door onze rietjes te kopen. Daarnaast beschikken de rietjes over een structuur die natuurlijk en duurzaam is. Zo draag je bij een het comfort van je gasten en denk je na over het milieu. Geniet altijd optimaal van je batido de batido puerta onze recetas veganas gemakkelijk te kopen.

Neem contact met ons op over speciale rietjes voor milkshakes y smoothies

Onze milkshake y smoothie rietjes kun je eenvoudig kopen online. Ook palancas que onze producten aan verschillende groothandels y toeleveranciers. Heb je vragen sobre el apalancamiento de ben je benieuwd hoe de rietjes geproduceerd worden? Twijfel dan niet om contact se reunió ons op te nemen via +31 6 48 142 608. Daarnaast bereik je ons vía hola@strawbystraw.com.

¡Natural, robusto y a prueba de SUP! Pide nuestras pajitas ecológicas aquí: