Ir al contenido
100% biodegradable
Muestra gratis aanvragen
Rietjes en diámetros de meerdere

Lange rietjes

Straw by Straw in Amsterdam produceert lange rietjes en vele andere verschillende soorten drink rietjes. Deze rietjes zijn geschikt voor longdrink glazen. Onze rietjes zijn gemaakt van stro en daarmee geheel natuurlijk. Hiermee bieden we een perfect alternatief voor plastic rietjes. We willen duurzaamheid betaalbaar en toegankelijk maken en daarom bieden we onze rietjes tegen wereldwijd de beste prijzen aan.

Wil je de lange rietjes eerst uitproberen?

Probe gratis!

Lange rietjes en andere drink rietjes speciaal voor longdrink glazen

Wanneer je longdrink rietjes, of andere drink rietjes wilt kopen, profiteer je bij ons van goedkope rietjes. De lange rietjes hebben een lengte van twintig centimeter en een diameter van drie tot zeven millimeter. Dit maakt de lange drink rietjes geschikt voor verschillende drankjes. Denk bijvoorbeeld aan rietjes voor Bubble tea. Je kunt de longdrink rietjes bij ons bedrijf in rietjes in grote hoeveelheden tegelijk inkopen. Dit maakt de rietjes ook uitstekend geschikt voor horecaondernemingen. Wij bieden lange drink rietjes en andere varianten ook aan via diverse toeleveranciers en groothandels, zoals Hanos en Bidfood.

Rietjes voor longdrink glazen kopen om heerlijk van te genieten

Een drankje wordt veelal gedronken met een rietje. Lange drink rietjes zijn niet alleen een optische verrijking op vele verschillende drankjes, ze houden de drankjes ook langer koel. Rietjes voor milkshakes en andere longdrink glazen kopen heeft dus verschillende voordelen. Wacht daarom niet langer en geniet van jouw drankje met onze natuurlijke lange drink rietjes.

Neem contact met ons op en laat een offerte op maat maken voor rietjes

Wil je longdrink rietjes kopen en ben je benieuwd naar het kostenplaatje? Laat dan een offerte op maat opstellen voor een duidelijk overzicht. Ook kun je eenvoudig een gratis sample aanvragen voor de lange drinkrietjes. Voor meer informatie en advies bereik je onze specialisten telefonisch via +31 6 48 142 608 de puerta een e-mail te sturen naar hola@strawbystraw.com. De je nu longdrink rietjes de een van onze andere varianten wilt kopen; wij helpen je graag verder!

NO MÁS DESECHABLES DE PLÁSTICO. SIEMPRE. DE NUEVO.

Todos los días utilizamos millones de desechables de plástico en todo el mundo. ¿Por qué continuar con eso cuando hay millones de popotes creciendo en la naturaleza cada año?

¡Únete a la comunidad #StrawbyStraw!

Pruebe pajitas de trigo sostenibles, muestras gratis.