100% biodegradable

Obtenga muestras gratis

no te empapes

Lange Rietjes

Lange Rietjes

Straw by Straw en Amsterdam Produceert lange rietjes en vele andere verschillende soorten drink rietjes. Deze rietjes zijn geschikt voor longdrink glaseado. Onze rietjes zijn gemaakt van stro en daarmee geheel natuurlijk. Hiermee bieden somos una alternativa perfecta para rietjes de plástico. We willen duurzaamheid betaalbaar en toegankelijk maken en daarom bieden we onze rietjes tegen wereldwijd de beste prijzen aan.

¿Wil je de lange rietjes eerst uitproberen?

Probe gratis!

Lange rietjes en andere drink rietjes special voor longdrink glaseado

Wanneer je longdrink rietjes, de andere bebe rietjes wilt kopen, especulador je bij ons van buena kope rietjes. De lange rietjes hebben een lengte van twintig centimeter y een diámetro van drie tot zeven milímetro. Dit maakt de lange drink rietjes geschikt voor verschillende drankjes. Denk bijvoorbeeld aan rietjes para té de burbujas. Je kunt de longdrink rietjes bij ons bedrijf en rietjes en grote hoeveelheden tegelijk inkopen. Dit maakt de rietjes ook uitstekend geschikt voor horecaondernemingen. Wij bieden lange rietjes de bebidas y otras variantes de ook aan a través de diversos toeleveranciers en groothandels, zoals Hanos y Bidfood.

Rietjes voor longdrink glassen kopen om heerlijk van te genieten

Een drankje wordt veelal gedronken met een rietje. Lange bebe rietjes zijn niet alleen een optische verrijking op vele verschillende drankjes, ze houden de drankjes ook langer koel. Rietjes para batidos en andere longdrink glassen kopen heeft dus verschillende voordelen. Wacht daarom niet langer en geniet van jouw drankje met onze natuurlijke lange drink rietjes.

Neem contact met ons open en laat een offerte op maat maken voor rietjes

Wil je longdrink rietjes kopen en ben je benieuwd naar het kostenplaatje? Laat dan een offerte op maat opstellen voor een duidelijk overzicht. Ook kun je eenvoudig een muestra gratis aanvragen voor de lange drinkrietjes. Voor meer informatie en advies bereik je onze Specialisten telefonisch via +31 6 48 142 608 de puerta een e-mail te sturen naar hola@strawbystraw.com. De je nu longdrink rietjes de een van onze andere varianten wilt kopen; wij helpen je graag verder!

¡Natural, robusto y a prueba de SUP! Pide nuestras pajitas ecológicas aquí: