Duurzame y natuurlijke dunne rietjes van 3mm para horeca

Drinkrietjes van stro zijn een goed alternatief voor plastic rietjes en zijn zeer geschikt voor dranken zoals: limonada, savia, frisdrank y cócteles. Furgoneta de tarwerietjes Straw by Straw ¡Comienza con unas cuantas cosas redondas con un escritorio azul por 500 piezas!

Bekijk aquí de colección.

¿Cómo puedo tener algunas piezas de 3 mm disponibles?

Als je op zoek bend naar dunne rietjes met een diámetro van 3 mm - 6 mm, bekijk dan onze collectie rietjes van stro in natuurlijke kleuren. De verpakkingen zijn special ontworpen voor de horeca zodat je als restaurant eigenaar duurzame rietjes hebt die ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar zijn.

Bestel vandaag nog bij ons y ontdek de voordelen van onze tarwe rietjes.

 

¿Qué es de prijs van dunne rietjes van 3mm?

Onze dunne rietjes van 3mm zijn verkrijgbaar tegen een zeer betaalbare prijs. Ze zijn vergelijkbaar conoció papieren rietjes. Afhankelijk van waar je papieren rietjes momenteel koopt, zijn ze soms zelfs nog nét iets goedkoper! Straw by Straw gaat voor duurzaamheid y gelooft erin dat dit voor iedereen haalbaar is tegen betaalbare prijzen. Daarom bieden wij altijd concurrerende tarieven (óók via groothandels zoals HANOS, Bidfood en Sligro). Vanaf 0.019 cent heb je al een rietje! Bekijk aquí het volledige overzicht.

Ben je een grootverbruiker? Aarzel dan niet om contacto op te nemen voor een offerte op maat.

 

¿Es la mejor opción para algunas barras de 3 mm en la mayoría de los casos?

De dunne rietjes van stro zijn verkrijgbaar in de lengte: 15cm, 20 cm y 23 cm. Gebruik je normaliter rietjes van 21 cm? Dan zijn de longdrink rietjes geschikt!

Onze tarwestro rietjes zijn verkrijgbaar in een doos met 500 rietjes, waarvan de diámetros verschillen tussen 3 mm - 6 mm. Deze rietjes passen ook bij de Prikit prikaccessoire die je gebruikt om een ​​gat te prikken in kleine flessen.

Rietjes van stro zijn niet alleen alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar bieden ook een geweldige drinkervaring voor je klanten want ze worden niet sompig. Bovendien zijn ze biologisch afbreekbaar y kunnen ze na gebruik eenvoudig worden weggegooid zonder het milieu te schaden.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw bestelling op maat te plaatsen en uw klanten te laten genieten van de voordelen van onze tarwestro rietjes!

 

¿Qué es de levertijd van dunne rietjes van 3mm?

Onze dunne rietjes van 3 mm zijn palanca directa! Als restaurant eigenaar kun je snel en gemakkelijk overstappen op onze milieuvriendelijke tarwestro rietjes. Wij begrijpen dat je geen tijd te verliezen hebt in de drukke horeca-industrie, daarom bieden wij een snelle levering aan.

Hasta las 14.00:XNUMX es dezelfde dag nog verzonden.

Rietjes van stro zijn fragiel y knappen snel als ik er even in knijp. ¿Qué uso tiene una varilla de acero de 3 mm?

Als de rietjes in een doos aankomen zijn ze droog y daardoor kunnen ze inderdaad snel knappen como je erin knijpt. ¿Laat je het dunne rietje echter un segundo segundo en un vaso de agua, cóctel de otra bebida staan? Dan trekt het vocht in wardoor de rietjes flexibel worden y dus niet más fragiel. Test het uit, vraag een free proefpakket aan!

 

Rietjes van stro por 3000 rietjes:

Rietjes van stro por paquete: