Dunne rietjes zonder plastic voor de Prikit kroonkurk perforador

"¡Oye! Waar zijn jullie dunne rietjes gebleven? Wij gebruiken jullie duurzame rietjes van stro omdat ze lekker dun zijn want we prikken van die gaatjes in de doppen van onze flesjes".

¿Gebruik je een kroonkurk perforator om gaatjes te prikken in de dop van jouw flesjes?

Met een kroonkurk perforator kun je gemakkelijk en snel gaatjes 'perforeren' y dus prikken in de dop van een flesje. Zo'n perforator es verkrijgbaar bij onder andere: Prikit, Opener Pro y Bottle Bob. Omdat je hiermee een gat van Ø 5 mm in je fles dop prikt, heb je dunne rietjes nodig. Deze dunne rietjes zonder plástico vind je bij Straw by Straw!

¿Qué es het nut van een prikit kroonkurk perforator voor de horeca?

De Prikit es een klein, groen apparaatje dat bovenop een blikje of kroonkurk (dop) van een flesje gezet kan worden. Hiermee maak je makkelijk gaatjes in metalen kroonkurken. Maar waarom zou je dat willen doen in jouw restaurant? Het antwoord es simple: het zorgt ervoor dat je gemakkelijk bier of frisdrank uit de fles kunt schenken zonder dat er een grote hoeveelheid schuim ontstaat.

Wanneer de metalen kroonkurk wordt geperforeerd met a prik kroonkurk perforador, ontstaat er una pequeña abertura en el basurero de kroonkurk. Hierdoor kan de lucht ontsnappen wanneer je de fles opent and wordt er minder schuim gevormd. Dit zorgt ervoor dat je het drankje gemakkelijker kunt schenken y dat er meer vloeistof in het glas terechtkomt.

Daarnaast biedt un prik kroonkurk perforador nog otros voordelen. Het maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de kroonkurk opnieuw te sluiten zodat het bebje niet uit de fles lekt. Dit is handig als jouw klant de fles nog niet helemaal willt opdrinken y hem bijvoorbeeld willt bewaren voor later.

Kortom, een prikkroonkurk perforator is een handig gereedschap voor bier- en frisdrankliefhebbers. Het zorgt niet alleen voor minder schuimvorming tijdens het schenken, maar biedt ook de mogelijkheid om de fles opnieuw af te sluiten. Het is een kleine Investering die je veel gemak oplevert en wararmee je optimaal van je favouriete drankje kunt genieten. Dus als je nog geen prik kroonkurk perforator hebt, is het zeker de moeite waard om er een aan te schaffen en zelf het verschil te ervaren!

Dunne rietjes voor de Prikit kroonkurk perforador 

Onze dunne rietjes van stro zijn perfect voor glassen flessen waar je de gaatjes in prikt met de Prikit perforator. Deze duurzame rietjes van stro hebben un diámetro tussen de 3-6 mm en passen door het gat wat je prikt met de Prikit perforator. Zorg er ook voor dat je stevig genoeg op de perforator drukt, zodat de gaatjes voldoende groot worden voor een rietje.

Bekijk hier de collectionie duurzame, dunne rietjes voor de Prikit kroonkurk perforador:

Rietjes van stro por 3000 rietjes:

Rietjes van stro por paquete: