Ir al contenido
100% biodegradable
Muestra gratis aanvragen
Rietjes en diámetros de meerdere

dikke rietjes

Ben je op zoek naar dikke, stevige rietjes die ook nog eens milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar zijn? Dan zit je bij Straw de Straw en Amsterdam helemaal goed. Wij produceren namelijk rietjes gemaakt van riet in verschillende soorten en maten. Onze producten zijn zeer geschikt voor de horeca en minimaliseren het gebruik van plastic binnen jouw onderneming. Je koopt de rietjes in grote hoeveelheden in, maar vindt onze produce ook bij diversos groothandels en toeleveranciers.

Wil je de dikke rietjes eerst uitproberen?

Probe gratis!

Dikke, stevige rietjes conoció una estructura fija

Voor verschillendedrankjes, zoales Té de boba en batidos de leche, es het aan te raden om dikke, stevige rietjes aan te schaffen. De rietjes moeten immers een tijdje meegaan en niet te snel drassig worden. Daarom productor en wij rieten rietjes die bijna net zo stevig zijn als bamboe, wat de rietjes sterker maakt dan de papieren versie. Ze gaan lange tijd mee en hebben een natuurlijke structuur en duurzame uitstraling. Zo draag je niet alleen bij aan het milieu, maar ook aan het comfort en gebruiksgemak van jouw gasten.

Vraag een muestra gratis aan en ervaar het zelf

Ben je benieuwd hoe onze stevige, dikke rietjes eruitzien? Vraag dan en línea una muestra gratuita aan. We sturen de sample binnen twee werkdagen naar je op, zodat je de rietjes zelf kunt testen. Ook stellen graag een op maat gemaakt offerte voor je op. Heb je vragen de wil je advies sobre welke rietjes het meest geschikt zijn voor jouw onderneming? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 6 48 142 608 o envíe un correo electrónico a hola@strawbystraw.com.

NO MÁS DESECHABLES DE PLÁSTICO. SIEMPRE. DE NUEVO.

Todos los días utilizamos millones de desechables de plástico en todo el mundo. ¿Por qué continuar con eso cuando hay millones de popotes creciendo en la naturaleza cada año?

¡Únete a la comunidad #StrawbyStraw!

Pruebe pajitas de trigo sostenibles, muestras gratis.