Dikke rietjes, batido rietjes zonder plástico

De perfecte dikke rietjes voor jouw take-away smoothies!

Voor 14.00 besteld is dezelfde dag nog verzonden! 

Zijn er dikke rietjes beschikbaar voor smoothies, ijskoffie of milkshake take away?

Ja, bij hier bij Straw by Straw bieden we brede en dikke rietjes aan die perfect zijn voor smoothies, ijskoffie en milkshakes. Onze rietjes van riet zijn zeer robuust en hebben een milieuvriendelijke uitstraling. Ideaal voor take away zaken, koffiezaken, smoothie bars en restaurants die hun drankjes op een duurzame manier willen serveren zonder af te doen aan de kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en maak een positieve impact op het milieu!

En Straw by Straw weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste rietjes te hebben voor verschillende drankjes. Onze dikke rietjes zijn perfect voor smoothies, vruchtensappen, ijskoffie en milkshakes omdat ze een breder en steviger ontwerp hebben. Dit betekent dat je zonder problemen dikke drankjes kunt drinken zonder dat het rietje verstopt raakt of breekt. Bovendien hebben al onze rietjes een milieuvriendelijke uitstraling, wat betekent dat je niet alleen geniet van je heerlijke drankje, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld én dat ook aantoont. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw setje dikke rietjes voor de ultieme take-away ervaring!

Er zijn verschillende soorten rietjes van riet. Dit zijn de jumbo rietjes met een dikke doorsnede:

  • Smoothie rietjes zijn geschikt voor (wegwerp) smoothies (6-8mm x 150mm, 6- 8mm x 200mm en 6-8mm x 250mm)
  • Milkshake rietjes geschikt voor take away milkshakes (9-11mm x 150mm, 9-11mm x 200mm en 9-11mm x 250mm)
  • Cocktail rietjes geschikt voor cocktails (6-8mm x 150mm, 6-8mm x 200mm en 6-8mm x 250mm )

Heb je een rietje van 12 mm nodig? Dan zou je eventueel ook de rietjes van 9-11 mm kunnen proberen!

 Wij bieden een breed assortiment aan dikke rietjes die perfect zijn voor smoothies, ijskoffie en milkshakes maar ook voor take away. Onze rieten rietjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal, namelijk plantenstengels! Hierdoor hebben ze een stevige structuur, zodat ze niet snel breken en ze worden ook niet sompig. Bovendien hebben ze een eco-vriendelijke uitstraling, wat perfect past bij de duurzame uitstraling van jouw horeca-onderneming.

Bekijk ons assortiment en ontdek welke dikke rietjes het beste passen bij jouw take away-koffiezaak of restaurant! 

Voor 14.00 besteld is dezelfde dag nog verzonden!

Of bestel nu ook via HANOS, Bidfood en Sligro de dikke rietjes voor smoothies en milkshakes!

Zijn er speciale dikke rietjes voor smoothies, ijskoffie of milkshake take away?

Ja, dit zijn dus de dikke rietjes uit ons assortiment. Kies voor de 9-11 mm rietjes deze zijn perfect voor smoothies, ijskoffie en milkshakes! Onze rietjes zijn zeer robuust en hebben een eco-vriendelijke uitstraling. Ideaal voor take away-koffiezaken en restaurants die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Kies voor onze rietjes en draag bij aan een beter milieu!

1 pack = 250 stuks, alle prijzen zijn excl. btw

Wil je rietjes voor frisdrank, sappen en limonades? bekijk dan onze andere collectie.

Voor 14.00 besteld is dezelfde dag nog verzonden! Of bestel nu ook via HANOS, Bidfood en Sligro de dikke rietjes voor smoothies en milkshakes!