Dikke rietjes, batido rietjes zonder plástico

¡De perfecte dikke rietjes voor jouw batidos para llevar!

¡Por 14.00 horas es dezelfde dag nog verzonden! 

¿Zijn er dikke rietjes beschikbaar voor smoothies, ijskoffie o batido para llevar?

Ja, bij aquí bij Straw by Straw bieden we brede en dikke rietjes aan die perfect zijn voor smoothies, ijskoffie en milkshakes. Onze rietjes van riet zijn zeer robuust en hebben een milieuvriendelijke uitstraling. Ideal para llevar zaken, koffiezaken, bares de batidos y restaurantes die hun drankjes op een duurzame manier willen serveren zonder af te doen aan de kwaliteit. Bestel ze vandaag nog y maak een positieve impact op het milieu!

En Straw by Straw weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste rietjes te hebben voor verschillende drankjes. Onze dikke rietjes zijn perfect voor smoothies, vruchtensappen, ijskoffie y milkshakes omdat ze een breder en steviger ontwerp hebben. Dit betekent dat je zonder problemen dikke drankjes kunt drinken zonder dat het rietje verstopt raakt of breekt. Bovendien hebben al onze rietjes een milieuvriendelijke uitstraling, wat betekent dat je niet alleen geniet van je heerlijke drankje, maar ook bijdraagt ​​aan een duurzamere wereld én dat ook aantoont. Dus waar watcht je nog op? Bestel vandaag nog jouw setje dikke rietjes voor de ultieme take-away ervaring!

Er zijn verschillende soorten rietjes van riet. Estas son las rietjes gigantes con una puerta pequeña:

  • Smoothie rietjes zijn geschikt voor (wegwerp) batidos (6-8 mm x 150 mm, 6-8 mm x 200 mm y 6-8 mm x 250 mm)
  • Milkshake rietjes geschikt voor take away milkshakes (9-11 mm x 150 mm, 9-11 mm x 200 mm y 9-11 mm x 250 mm)
  • Cocktail rietjes geschikt voor cocktails (6-8 mm x 150 mm, 6-8 mm x 200 mm y 6-8 mm x 250 mm)

¿Tiene una varilla de 12 mm nodig? ¡Dan zou je eventueel ook de rietjes van 9-11 mm kunnen proberen!

 Wij bieden een surtido surtido y dikke rietjes die perfect zijn voor smoothies, ijskoffie y milkshakes maar ook voor take away. Onze rieten rietjes zijn gemaakt van duurzaam materialal, namelijk plantenstengels! Hierdoor hebben ze een stevige structuur, zodat ze niet snel breken en ze worden ook niet sompig. Bovendien hebben ze een eco-vriendelijke uitstraling, wat perfect past bij de duurzame uitstraling van jouw horeca-onderneming.

Bekijk ons ​​assortiment en ontdek welke dikke rietjes het beste passen bij jouw take away-koffiezaak of restaurant! 

¡Por 14.00 horas es dezelfde dag nog verzonden!

Of bestel nu ook via HANOS, Bidfood y Sligro de dikke rietjes voor smoothies y milkshakes!

¿Zijn er speciale dikke rietjes voor smoothies, ijskoffie o batido para llevar?

Ja, dit zijn dus de dikke rietjes uit ons assortiment. Kies voor de 9-11 mm rietjes deze zijn perfect voor smoothies, ijskoffie y milkshakes! Onze rietjes zijn zeer robuust en hebben een eco-vriendelijke uitstraling. Ideal para comida para llevar en restaurantes die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Kies voor onze rietjes en draag bija aan een beter milieu!

1 paquete = 250 stuks, alle prijzen zijn excl. por cierto

¿Wil je rietjes voor frisdrank, sappen en limonades? bekijk dan onze otra colección.

¡Por 14.00 horas es dezelfde dag nog verzonden! De Bestel nu ook via HANOS, Bidfood y Sligro de dikke rietjes voor smoothies y milkshakes!