Ritjes de hostelería: Kies Straw by Straw en bespaar tot 32% op stevige rietjes

Rieten rietjes de papieren rietjes? Tarwe rietjes de bioplástico PLA rietjes? Of toch maar bamboe rietjes?
Straw by Straw - sobre nosotros

Biofase rietjes van aguacatepit vs rieten rietjes

Waar kan ik biofase aguacate rietjes kopen?

Als je op deze pagina terecht bent gekomen ben je vast op zoek naar en goed alternatief voor plastic rietjes! Misschien ken je de rietjes van aguacatepitten al en wil je weten waar ze van zijn gemaakt en wat nou het verschil is vergeleken met milieuvriendelijke rietjes van riet, of duurzame rietjes van stro. Wat jouw keuze ook is , de rietjes moeten duurzaam zijn en zo min mogelijk bijdragen aan het afval probleem. In dit artikel vind je het verschil tussen de aguacate rietjes en rieten rietjes!

 

Wat zijn de ingrediënten in biofase aguacate rietjes?

Biofase aguacate rietjes y bestek zijn gemaakt van aguacate pitten. Deze rietjes zijn volgens hen gemaakt van biologisch en ecologisch afbreekbaar materialal. Hoe worden ze dan gemaakt? Biofase heeft een gepatenteerde technologie warrmee biopolymeren uit de aguacatepitten worden gehaald. Er moeten biopolymeren uit de avocadopitten gehaald worden, vervolgens wordt dit gemengd met andere ingredieënten en geëxtrudeerd tot rietjes. Rietjes van aguacatepitten bestaat voor 60% uit biomasaa. Waar de rietjes nog meer van gemaakt zijn, dat is niet echt te vinden. Het zijn rietjes van bioplastic en hebben ongeveer 240 dagen nodig om te composteren.

¿Qué ingredientes hay en los rieten rietjes?

Rietstengels Gewoon! De productie van onze rieten rietjes ziet er als volgt uit: riet groeit ieder jaar in de natuur en moet ook jaarlijks gekapt worden. Het ruwe material wordt gescheiden voor verschillende toepassingen. Je herkent wellicht de rieten daken maar de holle rietjes worden tegenwoordig ook verzameld voor rietjes! Het ruwe material wordt gesneden in 3 maten: 15 cm, 20 cm en 25 cm, vervolgens gesteriliseerd en gedroogd! Daarna worden ze verpakt en verkocht bij bijvoorbeeld HANOS, Bidfood en Sligro.

¿Qué es dan het verschil tussen rietjes van aguacate pitten vs rieten rietjes?

 

Pajitas Precio Disponible Toegestaan ​​en SUP mojado
rietjes de aguacate

fue:

16,05 € (250 paquetes)

Ya no No
rieten rietjes

:

18,95 € (250 paquetes)

Ja Ja

 

Zijn duurzame rietjes van aguacatepitten verboden in de EU?

Sí. 

"Vanaf 3 juli 2021 is het verboden om een ​​aantal specifieke kunststof producten voor eenmalig gebruik te verstrekken, waaronder: bestek, borden, roerstaafjes, rietjes en polystyreen schuim (EPS) bekers en houders. Let op: dit verbod geldt ook voor alternativo producten van bioplasticsbron: Koninklijke Horeca Nederland (artículo).

 

Ben je ook op zoek naar stevige rietjes voor jouw horeca zaak? Bekijk dan onze natuurlijke rietjes van riet! Deze zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen namelijk gewoon: riet én zijn toegestaan ​​in de nieuwe SUP wetgeving.

Bekijk hier duurzame rietjes voor horeca

Straw by Straw rietjes zijn duurzaam, de rieten rietjes zijn stevig én we bieden de scherpste prijzen

Bekijk horeca rietjes