100% biodegradable

Obtenga muestras gratis

no te empapes

Pajitas de bambú

rietjes de bambú

Wij bieden een perfect alternatief op bamboe rietjes. Onze rietjes zijn gemaakt met oog voor het milieu en dragen daarom ook bij aan een duurzamer milieu. Bekijk daarom snel ons uitgebreide assortiment en vindt het perfecte alternatief op bamboe, zoals stro en riet. Bestel metteen!

¿Wil je de rietjes eerst uitproberen?

Probe gratis!

Schaf bij ons een alternatief op aguacate gemaakte rietjes aan

Wij bieden geen rietjes aan die gemaakt zijn van aguacate, maar wel een beter alternatief. Onze rietjes van stro zijn beter omdat dit rietjes del medio ambiente zijn. Daarnaast zijn onze rietjes van stro geschikt voor verschillende soorten bebjes. Dit komt doordat de rietjes ontzettetend stevig zijn en daardoor niet snel zacht worden. Daarnaast bieden wij ook rietjes aan voor speciale toepassingen. Zo hebben wij rietjes para flores en bijvoorbeeld longdrinks. Er zijn al heel wat horecaondernemingen die gebruik maken van onze duurzame producten. Je draagt ​​op deze manier niet alleen bija aan een beter milieu, maar het geeft ook comfort aan je gasten.

Bestel de beste kwaliteit rietjes

Ons alternatief op bamboe rietjes, zijn beter voor het milieu en dragen bij aan het verminderen van plastic. Wil je meer informatie over al onze rietjes? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke situatie. Neem eenvoudig contact met ons bedrijf op door te bellen naar +31 6 48 142 608 o envíe un correo electrónico a hola@strawbystraw.com.

¡Natural, robusto y a prueba de SUP! Pide nuestras pajitas ecológicas aquí: