100% biodegradable

Obtenga muestras gratis

no te empapes

Rietjes de plástico alternativo

Alternatief voor plástico rietjes

Straw by Straw en Amsterdam biedt hét alternatief voor plastic rietjes: rietjes gemaakt van stro en riet! Producimos deze duurzame producten om rietjes de plástico verde meer te hoeven gebruiken, om zo het hoeveelheid plastic te verminderen. Wij bieden verschillende alternatieven om de plastic rietjes te vervangen. Zo vind je altijd wel een geschikt rietje om nog steeds optimaal van je drankje te genieten.

¿Wil je de alternatief plastic rietjes eerst uitproberen?

Probe gratis!

Een duurzaam alternatief for rietjes plastic

Wij bieden verschillende rietjes als alternatief op plastic. Alternatieve rietjes zorgen ervoor dat er geen plastic rietjes meer gebruikt worden. Dit zorgt voor een vermindering van plastic y daarmee ook een verbetering van het milieu. Om deze reden bieden wij rietjes naturales in allerlei verschillende formaten aan. Los materiales son muy variados y la forma ideal es utilizar menos rieles de plástico. Zo kun jij het gebruik van plastic terugdringen and bijdragen aan een duurzamere weld.

Rietjes alternativos verschillende

Er zijn verschillende rietjes alternativos om geen plastic meer te gebruiken. Se puede elegir una alternativa a las barras de plástico, pero también a las barras de papel. rieten rietjes. La estructura natural de estas rietjes zorgen ervoor dat ze zacht en soepel aanvielen tijdens het Drinken. Otra alternativa es usarla Tarwe Rietjes. Deze rietjes zijn volledig verteerbaar en daarom een ​​geschikt om in plaats van plastic te gebruiken. Daarnaast bieden wij nog veel meer alternatieve rietjes aan om geen plastic meer te gebruik. Een ander alternatief op plastic rietjes is bijvoorbeeld rietjes gemaakt van aguacate.

Vraag meer informatie over alternatieve rietjes op plastic en paper

¿Desea más información sobre una alternativa entre los cambios de plástico? Ons bedrijf en rietjes helpt je graag om geen plastic rietjes meer te gebruiken. Stel al je vragen puerta de contacto met ons op te nemen. Dit doe je door ons te bellen via +31 6 48 142 608. Ook kun je een correo electrónico sturen naar hola@strawbystraw.com of nuestro formulario de contacto invullen. Vertellen je graag meer over onze producten en stellen een offerte op maat op.

¡Natural, robusto y a prueba de SUP! Pide nuestras pajitas ecológicas aquí: