Ir al contenido
100% biodegradable
Muestra gratis aanvragen
Rietjes en diámetros de meerdere

Alternatief voor plástico rietjes

Straw by Straw en Amsterdam biedt hét alternatief voor plastic rietjes: rietjes gemaakt van stro en riet! Producimos deze duurzame producten voor de horeca, zonder afbreuk te doen aan het plezier of de aesthetiek. We bieden rietjes aan in verschillende soorten en maten die geschikt zijn voor diversas bebidas.

¿Wil je de alternatief plastic rietjes eerst uitproberen?

Probe gratis!

Een duurzaam alternatief voor plastic rietjes

Er zijn verschillende redenen waarom onze rietjes het perfecte alternatief zijn voor plastic rietjes. Zo kun je het gebruik van plastic binnen jouw onderneming minimaliseren. We kennen allemaal wel de verwoestende effecten van plastic op het milieu. Puerta het gebruik ervan terug te dringen, dragen we bij aan een duurzamere wereld. Daarnaast zijn onze rietjes van stro zachter dan plastic rietjes. De natuurlijke structuur zorgt ervoor dat de rietjes zacht en soepel aanvoelen tijdens het drinken. Niet alleen zijn onze producten een goed alternatief voor plastic rietjes, maar ook voor de paper variant. Het zijn sterke es dikke rietjes, waardoor ze niet drassig worden en lange tijd meegaan.

Pida mas información

Wil je meer informatie over onze tarwestro es rieten rietjes, hét alternatief voor plastic rietjes? Twijfel dan niet om contact reunidos op te nemen via +31 6 48 142 608. Ook kun je een correo electrónico sturen naar hola@strawbystraw.com of nuestro formulario de contacto invullen. Vertellen je graag meer over onze producten en stellen een offerte op maat op.

NO MÁS DESECHABLES DE PLÁSTICO. SIEMPRE. DE NUEVO.

Todos los días utilizamos millones de desechables de plástico en todo el mundo. ¿Por qué continuar con eso cuando hay millones de popotes creciendo en la naturaleza cada año?

¡Únete a la comunidad #StrawbyStraw!

Pruebe pajitas de trigo sostenibles, muestras gratis.