100% biodegradable

Obtenga muestras gratis

no te empapes

Rietjes bestellen

Rietjes de Duurzame

¿Wil jij natuurlijke, duurzame rietjes kopen? Bij ons kun je de beste kwaliteit rietjes bestellen. Straw by Straw en Amsterdam Produceert en Levert Rietjes Gemaakt Van Riet en Tarwestro. Hiermee dragen we bija aan het minimaliseren van het gebruik van plastic rietjes en de verwoestende effecten van plastic op het milieu. Wij zorgen voor hoogwaardige, duurzame en esthetisch aangename rietjes die je tegen een scherpe prijs kunt kopen.

¿Wil je de rietjes eerst uitproberen?

Probe gratis!

Verschillende soorten duurzame rietjes bestellen

Wanneer je duurzame rietjes wilt bestellen, heb je bij ons de keuze uit verschillende soorten y maten. Wij bieden onder andere rietjes aan die special gemaakt zijn voor longdrinks. Daarnaast vind je bij ons ook rietjes voor speciale soorten drankjes. Denk aan bijvoorbeeld rietjes voor je cóctel, maar ook voor het bebido van lekkere batidos. Leveren al onze verschillende rietjes aan zowel groothandels en toeleveranciers. Ook als ondernemer kun je bij Onze Grothhandel jouw gewenste duurzame rietjes direct bij ons bestellen. Al vele ondernemingen gingen je voor met het kopen van onze duurzame rietjes! Onze rietjes zijn ideal als alternativas en rieles de plástico. Si je bij ons duurzame rietjes wilt bestellen, ben je verzekerd van rietjes die goed zijn voor het milieu en die bijdragen aan de tevredenheid van jouw gasten.

Duurzame rietjes bestellen met een hoog comfort doe je bij ons bedrijf

¿Desea obtener más información sobre los requisitos que se ofrecen a continuación? Twijfel dan niet om contact me ons op te nemen. Je bereikt ons door te bellen naar +31 6 48 142 608 o envíe un correo electrónico a hola@strawbystraw.com. We beantwoorden je vragen over het kopen van duurzame rietjes, geven advies en stellen graag een offerte op maat voor je op. Ook kun je directo en línea een muestra gratis aanvragen. Sturen dan binnen twee werkdagen een sample op, zodat je direct ziet wat je van ons kunt verwachten.

¡Natural, robusto y a prueba de SUP! Pide nuestras pajitas ecológicas aquí: