100% biodegradable

Obtenga muestras gratis

no te empapes

Cócteles

Cócteles

Straw by Straw en Amsterdam biedt speciale cocktailrietjes aan. Deze milieuvriendelijke en natuurlijke rietjes maken elke cocktail helemaal af. Wil je binnen jouw bar del restaurante het gebruik van plastic verminderen? Dan bieden onze rietjes een zeer geschikt alternatief! De rietjes zijn gemaakt van tarwestengels die na het oogsten van de tarwe achtergebleven zijn. Deze stengels knippen we vervolgens op maat en reinigen we grondig met sterilisatiemethoden, zodat er rietjes van stro ontstaan.

¿Quieres probar cócteles por primera vez?

Probe gratis!

Cocktailrietjes die biologisch afbreekbaar zijn

Onze speciale cocktailrietjes hebben een long van 15 centímetro con un diámetro de van de 3 a 7 mm, wat ze zeer geschikt maakt voor verschillende cocktailglazen. Onze wegwerprietjes zijn geschikt voor eenmalig gebruik, maar zijn wel biologisch afbreekbaar. Ze zijn in grote hoeveelheden verkrijgbaar daarom erg geschikt als rietjes en de horeca. Onze rietjes zijn te vinden bij verschillende groothandels y toeleveranciers, maar ook als ondernemer bestel je onze cocktailrietjes bijones directos.

Bekijk ons ​​online aanbod aan rietjes voor cocktails

Wil je ook cocktailrietjes de een van onze andere Ritjes biológicos aanschaffen voor jouw onderneming? Bekijk dan ons online aanbod waar je bijvoorbeeld coctelería furgoneta 15 cm en meer vindt. Heb je vragen? Je bereikt ons vía +31 6 48 142 608 en hola@strawbystraw.com. Ook kun je dirija una muestra gratuita de una muestra de una oferte en la última hora.

¡Natural, robusto y a prueba de SUP! Pide nuestras pajitas ecológicas aquí: