Dikke rietjes, batido rietjes zonder plástico

Batido rietjes, dikke rietjes

Milkshake rietjes zijn raza extra. Ze hebben vaak een diámetro vanaf 8 mm de zelfs groter zodat jouw batidos makkelijk gedronken kunnen worden. ¡Vaak zijn ook boba tea (de bubble thee) rietjes geschikt als milkshake rietje! Bij Straw by Straw Vind je verschillende soorten wegwerp rietjes voor milkshakes! ¡Deze rietjes zijn dus geschikt als desechables en special gemaakt voor milkshakes!

Waar kan ik batido rietjes zonder plástico kopen?

En Straw by Straw! Bekijk de collectie van milkshake rietjes en/of smoothie rietjes van riet. Hebben ze verkrijgbaar en la longitud: 15 cm, 20 cm y 25 cm en un diámetro de 8 mm. Bekijk deze milkshake rietjes ook bij Sligro, Scanwic en Biofutura!

 

¿Zijn jullie milkshake rietjes gemaakt van BPA-vrije materialen?

Ja, onze duurzame rietjes zijn gemaakt van riet en niets anders. Er zitten dus geen toevoegingen of chemische stoffen bij zoals BPA. De rietjes zijn volledig natuurlijk en BPA-vrij. Er zijn meerder soorten shake rietjes zoals milkshake rietjes van papier, bamboe of roestvrij staal. ¡Wij kiezen voor wegwerp rietjes y vinden daarom jumbo rietjes van riet het meest geschikt!

¿Es het mogelijk om milkshake rietjes met logo te bestellen?

Ja, het is zeker mogelijk om milkshake rietjes met logo te bestellen. Stuur een email naar sales@strawbystraw.com met de minimale hoeveelheid die je nodig hebt y we stellen een offerte voor je op!

 

Batido rietjes grote verpakkingen

Milkshake rietjes hebben een brede diámetro van minimaal ⌀ 8 mm tot wel ⌀ 9-11 mm raza! Daardoor zijn de dikke rietjes dus groot en hebben ze een grote verpakking nodig. 1 paquete de batido rietjes bevat 250 stuks zodat je niet met veels te grote docena en jouw horecazaak zit. Wil je een pack milkshake rietjes de misschien zelfs een omdoos? Bekijk dan hier onze collectie of ga naar het overzicht met artikelnummers van Sligro, Scanwic en Biofutura!