Duurzame rietjes groothandel

Rietjes van riet, scherpste prijzen

¡Rietjes van riet worden niet sompig! Laat je drankjes stralen en bied kwaliteit.

Plastic rietjes verboden en Bélgica: Wat zijn de gevolgen?

Vanaf 1 enero 2020 zijn plastic rietjes officieel verboden in België. Dit betekent dat horecazaken en bars al zijn overgestapt naar ecologische alternatieven om drankjes te serveren. Para bares y restaurantes, dit dat zij hun aanbod hebben moeten aanpassen y op zoek zijn naar alternatieven zoals metalen, papieren of herbruikbare rietjes. En dit artikel zullen, le indicamos qué veranderingen precies inhouden voor de horeca-industrie en Bélgica en hoe u als horeca professional hiermee om kan gaan.

¿Quieres saber más sobre Bélgica con bolsas de plástico?

België heeft het verbod op plastic rietjes al ingevoerd op 1 januari 2020. Als professionele bartender is het belangrijk om op de hoogte te blijven van dergelijke regelgevingen en te zorgen voor duurzame alternatieven voor plastic rietjes in jouw bar. Volgens de nieuwe EU wegeving die per 1 juli 2023 van kracht gaat, zijn alle locaties verplicht om over te stappen naar herbruikbare bestek, vorken, borden etc.

Kies bijvoorbeeld voor duurzame rietjes van stro of van riet. Dit draagt ​​niet alleen bij aan het verminderen van plasticafval, maar kan ook bijdragen aan de uitstraling en sfeer van uw bar.

 

¿Cómo está prohibido om rietjes de plástico te gebruiken en Bélgica?

Het gebruik van plastic rietjes está verboden en Bélgica vanwege de impact op het milieu. Plastics zijn niet biologisch afbreekbaar en kunnen decennia lang in het milieu blijven, waardoor ze een bedreiging vormen voor het dierenleven en de gezondheid van systemen. Door alternatieven te gebruiken, zoals stro rietjes of rieten rietjes, kunnen we ons steentje bijdragen aan het verminderen van de plasticvervuiling en het behoud van het milieu. Als professionale bar tender is het belangrijk om op de hoogte te zijn van deze milieuwetgeving en te werken aan duurzame oplossingen voor uw bedrijf.

 

 

Welke gevolgen heeft het verbod op plastic rietjes in België?

Het verbod op plastic rietjes voor eenmalig gebruik in België heeft gevolgen voor de horeca-industrie, voornamelijk voor bars and restaurants die traditioneel plastieken rietjes hebben gebruikt. Deze bedrijven moeten nu op zoek gaan naar duurzame alternatieven zoals papieren, glaseado de metalen rietjes. Dit kan extra kosten en logistieke uitdagingen met zich meebrengen. Echter, het verbod draagt ​​bija aan het verminderen van plastic afval en het behoud van het milieu op de lange termijn. Als bar tender es het belangrijk om deze veranderingen te omarmen en mogelijkheden te vinden om je gasten te blijven voorzien van een geweldige ervaring zonder schade aan het milieu toe te brengen.

Bekijk hier bijvoorbeeld onze stevige, natuurlijke rietjes van riet y van stro.

 

De alternativaeven die Straw by Straw aanbiedt: rietjes de plástico verde.

 

Rietjes van riet

De rietjes van riet die Straw by Straw Aanbiedt, zijn een duurzaam alternatief for rietjes plastic. Estas rietjes worden gemaakt van natuurlijk riet, dat groeit in waterrijke gebieden. De rietjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en kunnen na gebruik gewoon bij het groenafval. Bovendien zijn ze stevig en hebben ze een natuurlijke uitstraling, wat perfect past bij een duurzame en milieubewuste bar. Kies voor rietjes van riet en draag bija aan een groenere toekomst.

 

Rietjes van stro

Een ander duurzaam alternatief for plastic rietjes zijn de rietjes van stro. Estas rietjes zijn gemaakt van tarwestro, un restoproduct van de tarweoogst. Hierdoor zijn ze 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Na gebruik kunnen ze gewoon bij het groenafval y dragen ze niet bij aan de plasticvervuiling. De rietjes van stro zijn stevig en hebben een natuurlijke uitstraling, waardoor ze perfect passen bij een duurzame en milieubewuste bar. Kies voor rietjes van stro y maak een bewuste keuze voor het milieu.

Milieuvriendelijke rietjes, vrij van plastic. Consulte aquí todas las alternativas.

1 of 12

De #1 rietjes van riet blijven stevig

100% libre de plástico

¡Once rietjes bevatten geen plastic, het zijn namelijk gewoon plantenstengels!

Gluten

Ook onze rietjes van tarwestengels zijn glutenvrij. Dit is getest ism de Nederlandse Coeliaki Vereniging.

Robusto

Onze rietjes van riet zijn stevig y worden niet sompig! Ze zijn geschikt voor eenmalig gebruik.