100% biodegradable

Obtenga muestras gratis

no te empapes

Plantaardige rietjes kopen

Plantaardige rietjes kopen

¿Wil jij graag plantaardige rietjes kopen? Bij ons bestel je gemakkelijk de beste kwaliteit rietjes. Straw by Straw uit Amsterdam maakt rietjes gemaakt van plantaardige materialen, zoals tarwe en riet. Hiermee stimuleren we de vermindering van plastic y het schadende effect op het milieu.

¿Wil je de plantaardige rietjes eerst uitproberen?

Probe gratis!

Plantaardige rietjes kopen gemaakt van goede kwaliteit

Het kopen van plantaardige rietjes doe je natuurlijk bij Straw en Straw. Onza stevige rietjes zijn geschikt voor verschillende soorten drankjes. Door de stevigheid zijn de rietjes geschikt om dikkere dranken mee te nuttigen. Denk bijvoorbeeld aan batidos de Bubble tea. Er zijn al heel wat ondernemingen en horecagelegenheden die gebruik maken van onze kwalitatieve rietjes. Onza rietjes composteros Zijn niet alleen goed voor het milieu, maar het verzekerd ook de tevredenheid van je gasten! Aarzel daarom niet om meteen rietjes online te bestellen.

Plantaardige rietjes gemakkelijk y snel bestellen

¿Wil jij graag het verminderen van plastic stimuleren y tegelijkertijd je bebía bebía con een rietje? Bestel y snel onze rietjes, gemaakt van verschillende soorten materialen. Zo zit er altijd wel een soort rietje tussen die voor jou geschikt is. Bij vragen bel je naar +31 6 48 142 608 de stuur je een e-mail naar hola@strawbystraw.com. Plantaardige rietjes kopen doe je natuurlijk bij ons.

¡Natural, robusto y a prueba de SUP! Pide nuestras pajitas ecológicas aquí: