Dikke rietjes, milkshake rietjes zonder plastic

Milkshake rietjes, dikke rietjes

Milkshake rietjes zijn extra breed. Ze hebben vaak een diameter vanaf 8mm of zelfs groter zodat jouw milkshakes makkelijk gedronken kunnen worden. Vaak zijn ook boba tea (of bubble thee) rietjes geschikt als milkshake rietje! Bij Straw by Straw vind je verschillende soorten wegwerp rietjes voor milkshakes! Deze rietjes zijn dus geschikt als disposables en speciaal gemaakt voor milkshakes!

Waar kan ik milkshake rietjes zonder plastic kopen?

En Straw by Straw! Bekijk de collectie van milkshake rietjes en/of smoothie rietjes van riet. We hebben ze verkrijgbaar in de lengten: 15cm, 20cm en 25 cm en een diameter vanaf 8mm. Bekijk deze milkshake rietjes ook bij Sligro, Scanwic en Biofutura!

 

Zijn jullie milkshake rietjes gemaakt van BPA-vrije materialen?

Ja, onze duurzame rietjes zijn gemaakt van riet en niets anders. Er zitten dus geen toevoegingen of chemische stoffen bij zoals BPA. De rietjes zijn volledig natuurlijk en BPA-vrij. Er zijn meerder soorten shake rietjes zoals milkshake rietjes van papier, bamboe of roestvrij staal. Wij kiezen voor wegwerp rietjes en vinden daarom jumbo rietjes van riet het meest geschikt!

Is het mogelijk om milkshake rietjes met logo te bestellen?

Ja, het is zeker mogelijk om milkshake rietjes met logo te bestellen. Stuur een email naar sales@strawbystraw.com met de minimale hoeveelheid die je nodig hebt en we stellen een offerte voor je op!

 

Milkshake rietjes grote verpakkingen

Milkshake rietjes hebben een brede diameter van minimaal ⌀ 8mm tot wel ⌀ 9-11mm breed! Daardoor zijn de dikke rietjes dus groot en hebben ze een grote verpakking nodig. 1 pack milkshake rietjes bevat 250 stuks zodat je niet met veels te grote dozen in jouw horecazaak zit. Wil je een pack milkshake rietjes of misschien zelfs een omdoos? Bekijk dan hier onze collectie of ga naar het overzicht met artikelnummers van Sligro, Scanwic en Biofutura!