100% biodegradable

Obtenga muestras gratis

no te empapes

Ritjes de hostelería

Duurzame rietjes voor de horeca

Special voor de horeca bieden we duurzame, biologisch afbreekbare rietjes aan. Straw by Straw uit Amsterdam wil bijdragen aan een duurzamere wereld en daarom het gebruik van plastic minimaliseren. Onze rietjes zijn dan ook een perfect alternatief voor plastic rietjes. Onze rietjes van stro zijn gemaakt van graanstengels die na de tarweoogst achtergebleven zijn en voor onze rieten rietjes gebruiken we rietstengels. ¡Knippen de stengels op maat en zorgen voor een grondige reiniging, wat resulteert in rietjes van stro en riet!

¿Wil je de horeca rietjes eerst uitproberen?

Probe gratis!

Verduurzaam de horeca se reunió con onze rietjes van stro en riet

Om wat voor soort onderneming in de horeca het ook gaat, onze rietjes zijn uitermate geschikt. Ben je op zoek naar cócteles especiales voor je bar del restaurante de wil je juist lange longdrink rietjes of jumbo-rietjes aanschaffen? ¡Bij ons vind je het allemaal! Je hebt daarnaast de keuze uit verschillende formaten. Doordat de rietjes in grote hoeveelheden tegelijk te koop zijn, kun je direct een grote voorraad inslaan. Nosotros leveren onze producten aan diversos para los mayores en groothandels, maar je bestelt de rietjes ook bijones directos.

Bestel meteen rietjes en línea

Ben je benieuwd welke rietjes het meest geschikt zijn voor jouw onderneming in de horeca? Neem dan met ons de contacto Bedrijf en Rietjes abierto en informeer naar de mogelijkheden. Bell ons op +31 6 48 142 608 o envíe un correo electrónico a hola@strawbystraw.com. Ben je benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag dan directo een offerte op maat aan.

¡Natural, robusto y a prueba de SUP! Pide nuestras pajitas ecológicas aquí: