100% biodegradable

Muestra gratis aanvragen

 Rietjes en diámetros de meerdere

Glutenvrije rietjes kopen

Glutenvrije rietjes kopen

Glutenvrije rietjes kopen doe je bij Straw by Straw en Amsterdam. Door rietjes te kopen, gemaakt van duurzame materialen, draag je bij aan een beter milieu. Daarnaast especulador je bij onze rietjes van uitstekende kwaliteit. Bekijk het assortiment, bestel rietjes en geniet van je heerlijke drankje.

Wil je de glutenvrije rietjes eerst uitproberen?

Probe gratis!

Glutenvrije rietjes kopen voor een beter milieu

Bij ons kun je terecht als je glutenvrije rietjes wilt kopen. Delaware rietjes van onze groothandel zijn gemaakt van graanstengels. Gluten zitten enkel in de zaden van granen, zoals tarwe en rogge. We gebruiken bij het maken van onze rietjes enkel de stengel van de plant, zonder de zaden. Dit betekent dat er geen gluten in onze rietjes zitten en ze dus veilig zijn te gebruiken. Tijdens een onderzoek met vier testen in het lab is gebleken dat wij het recht hebben om onze plantardige rietjes glutenvrij zijn.

Koop snel je glutenvrije rietjes

Het kopen van glutenvrije rietjes doe je bij Straw by Straw. Je vindt onze rietjes bij verschillende toeleveranciers. Heb je vragen over een van onze materialen? Dan beantwoorden wij deze graag voor je! Neem contact met ons op door te bellen naar+31 6 48 142 608 de puerta een e-mail te sturen naar hola@strawbystraw.com.

Natuurlijk, robusto y a prueba de SUP. Bestel hier duurzame rietjes: