100% biodegradable

Muestra gratis aanvragen

 Rietjes en diámetros de meerdere

dikke rietjes

dikke rietjes

Ben je op zoek naar dikke, stevige rietjes die ook nog eens milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar zijn? Dan zit je bij Straw by Straw in Amsterdam helemaal goed. Wij produceren namelijk rietjes gemaakt van riet in verschillende soorten en maten. Onze producten zijn zeer geschikt voor de horeca en verminderen het gebruik van plastic binnen jouw onderneming. Je koopt de rietjes in grote hoeveelheden in, maar vindt onze producten ook bij diverse groothandels en toeleveranciers.

Wil je de dikke rietjes eerst uitproberen?

Probe gratis!

Dikke en stevige rietjes met een fijne structuur voor elk drankje

Dikke en stevige rietjes zijn ontzettend handig bij het drinken van verschillende drankjes. Wij bieden bijvoorbeeld rietjes para batidos aan, om optimaal te kunnen genieten van je drankje. Bij dikke rietjes hoef je niet bang te zijn dat je rietje zacht en onbruikbaar wordt. Conocí una vez rietjes gemaakt van tarwe ben je verzekerd dat je je rietjes voor een langere tijd kunt gebruiken. De rietjes zijn net zo stevig als bamboe, wat de rietjes steviger maakt dan de papieren versie. Zo draag je niet alleen bij aan het milieu, maar ook aan het comfort en gebruiksgemak van jouw gasten.

Vraag een gratis sample voor dikke rietjes en ervaar het gemak

Ben je benieuwd hoe onze stevige, dikke rietjes eruitzien? Vraag dan en línea una muestra gratis aan. Sturen de sample binnen twee werkdagen naar je op, zodat je de rietjes van ons bedrijf zelf kunt testen. Ook stellen graag een op maat gemaakt offerte voor je op. Heb je vragen de wil je advies sobre welke rietjes het meest geschikt zijn voor jouw onderneming? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 6 48 142 608 o envíe un correo electrónico a hola@strawbystraw.com.

Natuurlijk, robusto y a prueba de SUP. Bestel hier duurzame rietjes: