100% biodegradable

Muestra gratis aanvragen

 Rietjes en diámetros de meerdere

Rietjes de plástico alternativo

Alternatief voor plástico rietjes

Straw by Straw in Amsterdam biedt hét alternatief voor plastic rietjes: rietjes gemaakt van stro en riet! We produceren deze duurzame producten om geen plastic rietjes meer te hoeven gebruiken, om zo het hoeveelheid plastic te verminderen. Wij bieden verschillende alternatieven om de plastic rietjes te vervangen. Zo vind je altijd wel een geschikt rietje om nog steeds optimaal van je drankje te genieten.

¿Wil je de alternatief plastic rietjes eerst uitproberen?

Probe gratis!

Een duurzaam alternatief voor plastic rietjes

Wij bieden verschillende rietjes als alternatief op plastic. Alternatieve rietjes zorgen ervoor dat er geen plastic rietjes meer gebruikt worden. Dit zorgt voor een vermindering van plastic y daarmee ook een verbetering van het milieu. Om deze reden bieden wij rietjes naturales in allerlei verschillende formaten aan. Er verschillende materialen die een ideale manier zijn om geen plastic rietjes meer te gebruiken. Zo kun jij het gebruik van plastic terugdringen en bijdragen aan een duurzamere wereld.

Verschillende alternatieve rietjes

Er zijn verschillende alternatieve rietjes om geen plastic meer te gebruiken. Een alternatief op plastic rietjes, maar ook op papieren rietjes, is bijvoorbeeld rieten rietjes. De natuurlijke structuur van deze rietjes zorgen ervoor dat ze zacht en soepel aanvielen tijdens het drinken. Een ander alternatief is het gebruik van Tarwe Rietjes. Deze rietjes zijn volledig verteerbaar en daarom een ​​geschikt om in plaats van plastic te gebruiken. Daarnaast bieden wij nog veel meer alternatieve rietjes aan om geen plastic meer te gebruik. Een ander alternatief op plastic rietjes is bijvoorbeeld rietjes gemaakt van aguacate.

Vraag meer informatie over alternatieve rietjes op plastic en paper

¿Desea más información sobre una alternativa entre los cambios de plástico? Ons bedrijf in rietjes helpt je graag om geen plastic rietjes meer te gebruiken. Stel al je vragen puerta de contacto met ons op te nemen. Dit doe je door ons te bellen via +31 6 48 142 608. Ook kun je een correo electrónico sturen naar hola@strawbystraw.com of nuestro formulario de contacto invullen. Vertellen je graag meer over onze producten en stellen een offerte op maat op.

Natuurlijk, robusto y a prueba de SUP. Bestel hier duurzame rietjes: