Cóctel rietjes 2023: alles wat je moet weten

Cóctel rietjes 2023: alles wat je moet weten

Cócteles, wie houdt er nou niet van?! Wist je dat er speciale rietjes zijn voor cocktails? Rietjes zijn mooi als drankdecoraties. Er zijn verschillende soorten rietjes om je cocktails aan te kleden: hawaiiaanse rietjes, 3d fruitrietjes, hawaiiaanse tropische feetrietjes en noem maar op, keuze genoeg! Maar wij houden het gewoon simpel bij cocktailrietjes van riet y van tarwestengels. Maar wat zijn nou cocktail rietjes y what is het verschil met normale rietjes?

¡En este artículo ampliamos nosotros en op cócteles rietjes!

¿Qué es el cóctel tussen verschil rietjes en rietjes normales?

Cocktailrietjes en normale rietjes verschillen van elkaar op verschillende manieren. Allereerst es het belangrijkste verschil de grootte. Cocktailrietjes zijn over het algemeen kleiner en dunner dan normale rietjes. Dit komt doordat ze bedoeld zijn voor het drinken van cocktails, die vaak in kleinere glassen worden geserveerd. Cocktails worden vaak in korte glassen geserveerd waardoor de korte 15 cm tumbler rietjes vaak worden gebruikt. Soms heb je inderdaad ook cócteles en lange glassen, denk bijvoorbeeld aan Mojito's. Hiervoor heb je dan weer langere rietjes nodig maar vaak zijn de korte rietjes populair onder cocktails.

Een rietje es een rietje, maar een cocktail rietje es vaak dus wat dunner en korter.

Bekijk hier onze duurzame cocktailrietjes van riet vaso voor de korte glaseado.

 

Cócteles

¿Qué es una buena alternativa para los cócteles?

Rietjes de plástico zijn niet meer toegestaan ​​maar waren wel altijd heel goedkoop. Papieren rietjes zijn vrij scherp geprijsd maar daar wordt je niet altijd even vrolijk van. Als je budget het tarief is van papieren rietjes, dan is een goede optie om te kiezen voor duurzame rietjes van stro. Deze zijn volledig natuurlijk en worden niet sompig, ze smelten dus niet zoals papieren rietjes. Het voordeel van deze rietjes is dat ze goedkoop en scherp geprijsd zijn!

Ver el cócteles de buena calidad van stro. Vanaf 10,49 (excl. BTW) para 500 piezas. 

¿Cuál es el mejor material para cócteles?

Als het om cocktailrietjes, zijn er verschillende materialen waaruit je kunt kiezen. Het kiezen van het juiste material es belangrijk voor zowel de kwaliteit van de rietjes als voor het verminderen van de impact op het milieu. Hier zijn enkele van de beste materialen voor cocktailrietjes:

  • Herbruikbare rietjes van RVS (Roestvrij staa), Bamboe, Glas.
  • Drinkrietjes voor eenmalig gebruik (desechable): Papieren rietjes, stro rietjes, rieten rietjes.

Er zijn verschillende soorten cocktail rietjes waaronder: bamboe, papier, stro en riet! En el surtido de complementos bieden wij rietjes van stro y rietjes van riet aan, die special bedoeld zijn voor cocktails. Het voordeel van natuurlijke rietjes van stro en rietjes van riet is dat deze stevig blijven en niet sompig worden. Daarnaast zijn ze ook nog eens biologisch afbreekbaar en kunnen ze goed bijdragen als zomerfeestdrankdecoraties met een tropisch thema

Bekijk aquí onze lange cocktailrietjes van stro.

 

¿Cómo puedes comprar las mejores recetas de cócteles?

Además de este artículo, no creo que sea un trabajo en el sector horeca o que esté interesado en hacer zoek con consejos para preparar cócteles. Ben je op zoek naar eco-vriendelijke cocktailrietjes tegen een groothandelsprijs, dan kun je verschillende opties overwegen. Heer zijn enkele van de beste plaatsen waar je onze hoogwaardige cocktailrietjes kunt kopen:

1. De gran alcance: HANOS, Bidfood, Scanwic y Sligro. Onze rietjes van stro vind je bij HANOS en Bidfood y onze stevige rietjes van riet zijn te vinden bij Sligro en Scanwic.

2. En línea a través de la tienda web onze. Hier vind je ons gehele surtido waaronder ook rietjes voor je batido en batidos. Ze gaan por 250 tallos de 500 tallos.

Ver el colección van duurzame cocktailrietjes!

Aqui encontraras un resumen con todos los números de artículos por groothandel

¿Te gusta lo que lees y quieres apoyarnos? ¡Compre un paquete o envíe nuestras pajitas ecológicas a los gerentes de restaurantes!