Ir al contenido
100% biodegradable
Muestra gratis aanvragen
Rietjes en diámetros de meerdere

Cócteles

Straw de Straw en Amsterdam biedt speciale cocktailrietjes aan. Deze milieuvriendelijke en 100% natuurlijke rietjes maken elke cocktail helemaal af. Wil je binnen jouw bar del restaurante het gebruik van plastic minimaliseren? Dan bieden onze rietjes een zeer geschikt alternatief. Deze rietjes zijn gemaakt van tarwestengels die na het oogsten van de tarwe achtergebleven zijn. Deze stengels knippen we vervolgens op maat en reinigen we grondig met sterilisatiemethoden, zodat er rietjes van stro ontstaan.

Wil je de cocktailrietjes eerst uitproberen?

Probe gratis!

Cócteles afbreekbare biologisch

Onze speciale cocktailrietjes hebben een long van 15 centímetro con un diámetro de van de 3 a 7 mm, wat ze zeer geschikt maakt voor verschillende cocktailglazen. De wegwerprietjes zijn geschikt voor eenmalig gebruik, maar zijn wel biologisch afbreekbaar. De rietjes zijn in grote hoeveelheden verkrijgbaar en zo zeer geschikt voor elke horecaonderneming. Onze rietjes zijn te vinden bij verschillende groothandels y toeleveranciers, maar als ondernemer bestel je onze producten ook bijones directos.

Bekijk ons ​​en línea aanbod

Wil je ook cocktailrietjes de een van onze andere milieuvriendelijke rietjes aanschaffen voor jouw onderneming? Consulte los datos en línea de un contacto de neem que se reunió con otras personas para obtener más información. Je bereikt ons vía +31 6 48 142 608 en hola@strawbystraw.com. Ook kun je dirija una muestra gratuita de una muestra de una oferte en la última hora.

NO MÁS DESECHABLES DE PLÁSTICO. SIEMPRE. DE NUEVO.

Todos los días utilizamos millones de desechables de plástico en todo el mundo. ¿Por qué continuar con eso cuando hay millones de popotes creciendo en la naturaleza cada año?

¡Únete a la comunidad #StrawbyStraw!

Pruebe pajitas de trigo sostenibles, muestras gratis.