Stevig y duurzaam rietjes plásticos alternativos | horeca Bélgica

¿Cómo se pueden hacer rietjes duurzame en Bélgica?

Bent u op zoek naar duurzame rietjes voor jouw restaurant? ¡Dan doblado u bijones aan het juiste adres! Bij Straw by Straw bieden wij eco-vriendelijke rietjes van riet en tarwestro aan, die niet zacht worden.

Onze producten zijn niet alleen duurzaam, maar ook betaalbaar en van uitstekende kwaliteit. En het beste van alles is dat je bij ons btw-vrij kunt bestellen (stuur een e-mail naar hello@strawbystraw.com). U kunt onze duurzame rietjes gemakkelijk bestellen via onze webshop. We levelen onze producten door heel België, dus je kunt ze overal laten bezorgen. Bent u klant bij HANOS de Sligro en Bélgica? vraag dan naar de composteerbare rietjes van Straw by Straw!

Als horeca-eigenaar heeft u de verantwoordelijkheid om te voldoen aan lokale regelgevingen en om bij te dragen aan een duurzamere planet. Met onze duurzame rietjes kunt u beide doelen bereiken en bovendien een positieve indruk achterlaten bij jouw klanten. Dus waar watcht u nog op? Bestel vandaag nog uw duurzame rietjes bij Straw by Straw en draag bij aan een betere toekomst voor ons allemaal.

 

¿Qué son las rietjes van riet?

Rietjes van riet zijn gemaakt van de stengels van rietplanten. Deze rietjes zijn volledig plasticvrij en ook nog eens biologisch afbreekbaar. Daarom zijn ze een duurzaam alternatief voor plastic rietjes! Bovendien zijn ze stevig en kunnen ze hergebruikt worden. Door te kiezen voor rietjes van riet draagt ​​u bija aan een schonere planet en kunt u voldoen aan lokale regelgevingen voor een duurzamere horeca-industrie. Bij Straw by Straw bieden we hoogwaardige rietjes van riet aan die niet zacht worden en perfect zijn voor de horeca. Bestel vandaag nog uw duurzame rietjes bij ons y maak een verschil!

¿Heeft u papieren rietjes y bent u niet tevreden?

¿Bent u het zat om papieren rietjes te gebruiken die snel uit elkaar vallen y uw bebió een papieren smaak geven? Dan hebben wij goed nieuws voor u! bij Straw by Straw bieden wij eco-vriendelijke rietjes aan die no alleen duurzaam, maar ook van goede kwaliteit zijn. Onze rietjes zijn gemaakt van riet of tarwestro en blijven lang stevig, zonder dat ze zacht of slijmerig worden. ¡Bovendien kunt u nu ook bij Sligro en HANOS terecht om onze rietjes (die zeer milieuvriendelijk zijn) van stro en van riet te bestellen!

Deze rietjes van riet zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Thuis zijn ze herbruikbaar quiere ze gaan nog een keer de 5 meer in de vaatwasser. Gooi ze niet weg want deze rietjes van plantenstengels zin ook composteerbaar!

Misschien bend u al bekend se reunió con otras alternativas para rietjes plásticos zoals: rietjes de glaseado, rietjes kunststof, rietjes bioplásticos de misschien zelfs rietjes van metaal de rietjes van aguacatepitten. Onze rietjes zijn de enige 100% Los plantenstengels naturales die als rietje gebruikt kunnen worden.

¡Kies vandaag nog duurzame rietjes voor uw restaurante en Bélgica!

Bezoek onze tiendas web de bekijk hier de groothandels en uw omgeving:

 

Duurzame rietjes van stro zijn óók verkrijgbaar in België bij HGC-HANOS Horeca Groothandel.

¿Está el restaurante uw gevestigd en Amberes de Hasselt? Ga dan naar

HANOS Amberes

Nijverheidsstraat 54E

2160 Gema de mujer

+ 32 (0) 3 6084141

+ 32 (0) 3 6084141

receptie_antwerpen@hanos.be

 

HANOS Hasselt

Herkenrodesingel 81

3500 hasselt

+ 32 (0) 1 1246767

+ 32 (0) 1 1246767

receptie_hasselt@hanos.be

 

Duurzame rietjes van riet voor cocktails maar ook voor milkshakes y smoothies zijn verkrijgbaar in België bij Sligro

¿Estás en Bélgica op zoek naar duurzame rietjes, y tienes alternativas para rietjes de plástico? Ga dan naar Sligro voor de rieten rietjes.

De Sligro vestigingen met onze ecologische rietjes van Straw by Straw zijn te vinden bij: Antwerpen Zuid, Brussel, Hasselt, Luik, Middelkerke, Namen, Sint-Katelijne-Waver, Vorst, Wevelgem.

¿No encuentras rietjes niet vinden op locatie? Vraag dan naar Straw by Straw bij een van de winkelmedewerkers. Dit zijn de artikelnummers van milieuvriendelijke rietjes bij Sligro België:

rieten rietjes

15 cm x ⌀ 6-8 mm | número de artículo 168600

20 cm x ⌀ 6-8 mm | número de artículo 168602

25 cm x ⌀ 6-8 mm | número de artículo 168606

 

Rietjes de batidos y rietjes de batidos

15 cm x ⌀ 9-11 mm | número de artículo 168601

20 cm x ⌀ 9-11 mm | número de artículo 168605

25 cm x ⌀ 9-11 mm | número de artículo 168607

¿Te gusta lo que lees y quieres apoyarnos? ¡Compre un paquete o envíe nuestras pajitas ecológicas a los gerentes de restaurantes!