Notas del fundador - #1 - StrawbyStraw

Notas del fundador - # 1

ÚLTIMAS NOTICIAS - La palabra es out!

Wat ben ik megatrots y blij dat ik dit eindelijk kan aankondigen… Straw by Straw es vanaf nu ook verkrijgbaar bij HANOS! Precies 2 jaar geleden, nadat ik het business model van eetbare rietjes had aangepast naar duurzame rietjes van stro, begon Straw by Straw beetje bij beetje te groeien. Een duurzame missie voorop, maar wél commercieel blijven. Hoe konden we die juiste balans houden en ervoor zorgen dat werden werden genoma als kleine startup?

We hebben veel getest en geëxperimenteerd, dat was niet makkelijk want ik zat dagelijks met vragen als: wel of niet aan de slag met groothandelaren en distriburs? Zo ja, hoe krijg je dát nou weer voor elkaar? Verkopen is 1, maar de productiecapaciteit op de juiste snelheid krijgen was in het begin een uitdaging voor zo'n nieuw product. En hoe zorg je ervoor dat genoeg mensen het kennen om volume te draaien?

¡Él es gelukt! Equipo Straw by Straw heeft keihard gewerkt om de groei zowel aan de voor- als achterkant voor elkaar te krijgen! En nu es het dan zover: duurzame stro-rietjes, toegankelijk voor alle horeca professionales en nu dus óók verkrijgbaar bij jouw HANOS filiaal!

-Everlyn Liu

 

 

(Foto: Everlyn Liu y William van den Hout en HANO. Fotografía de: Monika Vaskorova.)

¿Te gusta lo que lees y quieres apoyarnos? ¡Compre un paquete o envíe nuestras pajitas ecológicas a los gerentes de restaurantes!