Waarom een ​​alcoholvrije drankenkaart niet mag ontbreken in jouw horecazaak

Waarom een ​​alcoholvrije drankenkaart niet mag ontbreken in jouw horecazaak

Zo zet je een bijzondere alcoholvrije kaart neer!

Ben jij een liefhebber van ambachtelijke drankjes y wil jij je klanten ook een bijzondere ervaring gven zonder alcohol? Dan is het hoog tijd om een ​​alcoholvrije drankenkaart toe te voegen aan jouw horecazaak! Alcoholvrije dranken worden steeds populairder en er zijn zo veel verschillende, mooie varianten tegenwoordig. Het maakt (volgens ons) niet uit of je een bruinkroeg runt of een chique lounge bar, steeds meer mensen hebben graag de keuze voor alcoholvrije drankjes dus is het van belang om dit ook op jouw locatie aan te bieden. En dit artikel ontdek je welke soorten alcoholvrije dranken er zijn en hoe je een mooie kaart kunt opstellen met innovatieve drankjes!

Wil je jouw bebió nog luxer maken? Maak de presentatie dan af met een luxe rietje van riet of van stro. Bekijk hier onze collectie.

¿Warom kiest men graag voor alcoholvrij?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen graag kiezen voor alcoholvrije bebido. Ten eerste zijn er steeds meer mensen die een gezonde levensstijl willen volgen en alcohol vermijden. Las bebidas alcohólicas se pueden beber de forma alternada, ya que no pueden producir efectos negativos en el alcohol.

Daarnaast zijn er ook mensen die om religieuze of culturele redenen geen beben alcohol. Bied je alcoholvrije bebió aan in jouw horecazaak, dan zorg je ervoor dat zij ook kunnen genieten van een gezellige avond uit zonder zich anders te voelen.

Ook es er een groeinde groep mensen die bewust kiest voor alcoholvrije dranken vanwege de verantwoordelijkheid die zij voelen ten opzichte van zichzelf en anderen. Zij willen genieten zonder de risico's of gevolgen die alcohol met zich mee kan brengen, zoals verminderde rijvaardigheid of gezondheidsproblemen.

Alcoholvrije bebido bieden ook meer keuzemogelijkheden voor mensen die geen fan zijn van de smaak van alcohol of die gewoonweg de voorkeur geven aan andere bebido. Horecazaken die een divers aanbod aan alcoholvrije bebieron aanbbieden, trekken daardoor een bredere doelgroep aan un vergroten hun potentiële klantenkring.

Innovatieve y smaakvolle opties van alcoholvrije bebidos

Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van smaakvolle en innovatieve alcoholvrije dranken beschikbaar die een net zo leuke ervaring geven als alcoholische dranken. Denk bijvoorbeeld aan alcoholvrije cocktails, mocktails genaamd, die dezelfde complexe smaken en verfrissende sensaties bieden as traditionele cocktails. Deze cócteles sin alcohol zijn niet alleen lekker, maar zien er ook nog eens prachtig uit. Ze zijn het perfecte alternatief voor mensen die geen alcohol willen bebido, maar wel willen genieten van een fancy drankje.

Ook zijn er alcoholvrije bieren op de markt die dezelfde volle smaak en aroma's hebben als traditionele bieren. Deze alcoholvrije bieren zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Hierdoor zijn ze niet alleen lekker, maar ook gezonder dan hun alcoholische tegenhangers.

Alcoholvrij betekent niet altijd een mocktailkaart. Er zijn tegenwoordig hele leuke opties waar we zelf ok fan van zijn, bijvoorbeeld mooie alcoholvrije alternatieven voor champagne of bijzondere limonadas.

Wil je jouw bebió nog luxer maken? Maak de presentatie dan af met een luxe rietje van riet of van stro. Bekijk hier onze collectie.

¿Qué pasa con el alcohol que beben? ¿Je zeker op je kaart kan toevoegen?

Wij kunnen ook zeker genieten van alcoholvrije bebido, hieronder een par van onze favorietjes:

1. Kombucha

La kombucha es una buena opción para los hombres que mueren en zoek y se alternan con el alcohol. Deze gefermenteerde thee heeft niet alleen een heerlijke smaak, maar zit ook boordevol gezonde voordelen. Kombucha bevat probiotica, antioxidanten y vitamines, waardoor het een goede keuze is voor een betere spijsvertering, een versterkt immuunsysteem een ​​gezonde huid. Daarnaast heeft kombucha een licht sprankelende textuur, wat zorgt voor een verfrissende en feestelijke ervaring. De het nu als aperitivo de als verfrissend bebió gedurende de avond wordt geserveerd, kombucha zal zeker een hit zijn bij gasten die op zoek zijn naar een alcoholvrij alternatief. Bovendien es het toevoegen van kombucha aan uw drankkaart een geweldige manier om uw horecazaak te onderscheiden en tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar gezondere en alcoholvrije opties.

 

Kombucha salvaje 

Wilderland Kombucha es una de las bebidas alcohólicas favoritas que bebió. Deze kombucha heeft niet alleen een heerlijke smaak, maar is ook nog eens bijzonder want ze maken kombucha van onkruid! Súper duurzaam ook. Wij zijn vooral fan van de Holy Smokey Onkruidenthee. 

 

Kombucha salvaje

 

 

Compañía de té espumoso de Copenhague

Bekend onder de restaurantes Michelin, maar nu ook bij HANOS verkrijgbaar voor alle horecazaken! El té espumoso es una buena alternativa para el champán y es perfecto para los hombres que van a cambiar el alcohol. ¡La compañía de té espumoso de Copenhague es una de las mejores de la fermentación de la altura con la mezcla de champán! Sparkling Tea wordt gemaakt van biologische thee en natuurlijke ingrediënten. Het heeft een delicate en sprankelende textuur, vergelijkbaar met champagne, en biedt een verfijnde smaakervaring met subtiele tonen van thee en fruit. Het mooie van Sparkling Tea es lo que es niet alleen lekker, maar ook een elegante uitstraling heaft. Het toevoegen van Sparkling Tea op jouw menukaart zal zeker indruk maken en je gasten een unieke en verfijnde ervaring bieden. Bovendien es het een geweldige manier om je horecazaak te onderscheiden door een trendy en milieuvriendelijk alternatief te bieden.

 Té espumoso de Copenhague

3. Mezcladores y tónicos premium

Premium mezcladores y tónicos zijn una fantástica alternatief voor alcoholische dranken. Deze verfijnde en smaakvolle drankjes bieden een unieke en verfrissende ervaring voor gasten die op zoek zijn naar iets specials zonder alcohol. Ze worden gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en hebben een breed scala aan smaken, variërend van kruidig ​​en bloemig tot fruitig en verfrissend. Con complejo de eventos hecho de mezclas de primera calidad y tónicos, así como cócteles y cócteles sin alcohol de tamaño extra. Premium mezcladores kunnen worden gecombineerd met verse kruiden, fruit en specerijen om heerlijke en creative drankjes te creëren die zowel lekker als visueel aantrekkelijk zijn. Het aanbieden van premium mixers en tonics op jouw drankkaart zal je horecazaak onderscheiden omdat je hiermee toch een luxueuze optie geeft aan gasten die geen alcohol willen bebido. Kortom: iedereen kan evenveel genieten.

Por ejemplo, piense en:

Galimatías

Weinig suiker en laag en calorën. Los mezcladores premium holandeses dobles se combinan perfectamente para horecazaken die op zoek zijn naar hoogwaardige mixers om hun drankkaart naar een hoger niveau te tillen. De tonics en mixers kun je mixen met andere alcoholvrije dranken om iets bijzonders aan te bieden op jouw menukaart. Bovendien zijn deze mixers gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevatten ze geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen. 

¿Azada mezcla je Double Dutch? Bekijk aquí

Mezcladores dobles holandeses 

Wil je jouw bebió nog luxer maken? Maak de presentatie dan af met een luxe rietje van riet of van stro. Bekijk hier onze collectie.

4. Verfrissende botanische limonadas

Verfrissende botanische limonades zijn een uitstekend alternatief voor alcoholvrije dranken. Deze heerlijke en natuurlijke drankjes zijn gemaakt van verse ingrediënten zoals fruit, kruiden en bloemen, waardoor ze een verfrissende smaak hebben die perfect is voor warme zomerdagen. Er zijn veel siropen en limonades die jouw menukaart naar een hoger niveau tillen. Vanwege de smaak, uitstraling maar ook ingrediënten. 

Enkele van onze favoritos:

lemonaid

limonada es een eerlijke frisdrank conoció a een goed gevoel. Voor elk flesje dat je bebedt wordt er 5 cent gedoneerd aan de Lemonaid ChariTea La fundación invierte en proyectos sociales locales en tierras en las que se utilizan ingredientes vandaan komen.

Surtido de limonada

cúcumis

Cucumis limonadas zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit agua mineral. Ze zijn verkrijgbaar en 2 smaken: komkommer en lavendel. Onze favoriet is lavendel want de smaak is subtiel, niet al te zoet en het ziet er erg mooi uit. Perfect om Instagrammers naar je zaak toe te trekken!

 

Limonada De Lavanda Y Cucumis

Soof no es un refresco

Siropen en furgoneta frisdranken 100% ¡fruta! Geen toegevoegde suikers y ook nog eens lekker! 

Una foto de la colección Soof Drinks

 

Dit waren enkele van onze favorito alcoholvrije dranken waarvan wij denken dat jouw horecazaak zich kan onderscheiden.

Wil je jouw bebió nog luxer maken? Maak de presentatie dan af met een luxe rietje van riet of van stro. Bekijk hier onze collectie.

¿Te gusta lo que lees y quieres apoyarnos? ¡Compre un paquete o envíe nuestras pajitas ecológicas a los gerentes de restaurantes!